\"Selgeltnägijate tuleproovist\" tuntud maag Sergei räägib, et vaimud, kes teda ümbritsevad, panevad lambid vilkuma või põletavad elektripirnid sootuks läbi.

”Vaimud on mu elus igal pool ja see on üks suur osa minu maailmast, mis ei lähe kunagi kuhugi. Suhtlen nendega tihti ja kummaline on see, et mõnikord, kui ma nendega kontakti võtan, siis hakkavad lambid vilkuma või põlevad elektripirnid lihtsalt läbi,” räägib Sergei Gossip.ee-le.

Noormehe toas või kohtades, kus ta tavaliselt viibis, vahetati seetõttu pidevalt pirne, kuid ikka toimus sama asi. Isegi Sergei kallim Kadriann märkas, et kui meest kodus pole, siis oli kõik korras, aga kui ta on kodus, siis pirnid alati vilguvad.

”Filmivõtetel on minu pärast mitu korda valgustitega probleeme olnud. Ma seletan seda fenomeni oma teooriaga nii, et vaimud ja hing on põhimõtteliselt magnetväli ja elektronide kogus, mis töötab elavate inimeste ajus, aga surnute puhul läheb maakera magnetvälja ja muutub puhtaks energiaks, mis ongi niinimetatud vaim.”