"Mul on olnud pikk ja edukas karjäär koomikuna ja ma olen saanud öelda seda, mida ma tahan. Nüüd võtan ma võimaluse ja olen vait ning asun kuulaja rolli," sõnas mees oma avalikus teadaandes, et taandub mõneks ajaks tööst.

"Need lood vastavad tõele. Ajal, mil need toimusid, arvasin ma, et need teod on normaalsed, sest ma ei teinud seda kunagi luba küsimata. Aga ma sain alles hiljem ja liiga hilja aru, et kui sul on inimese ees mingisugunegi jõupositsioon, siis selline küsimus paneb nad väljapääsmatusse olukorda. See võim, mis mul nende üle oli, oli see, et nad imetlesid mind – professionaalses mõttes. Ja ma kasutasin seda halvasti ära.

Ma kahetsen neid tegusid. Ja ma olen üritanud neist õppida ja nende eest ka põgenema. Nüüd olen ma nende mõjust teistele teadlik. Ma sain eile aru, et kui ulatuslikult halvasti see neile naistele tegelikult mõjus, kui jubedalt nad endid tundsid. Ma kasutasin ära olukorda, et olin nende ringkonnas austatud inimene, mistõttu ei julenud nad oma kogemusest rääkida.

Ma soovin praegu, et oleksin toona käitunud selles võimupositsioonis hoopis kui eeskujulik mees ning mitte asja selliste tegudeni viinud. On väga raske elada selle teadmisega, et oled kellelegi haiget teinud. Ja ma ei suuda ilmselt kunagi mõista nende naiste valu täielikult."

Väljaandega New York Times kõnelenud naiste sõnul on Louis C.K. seksuaalse ahistamisega tegelenud juba vähemalt kümme aastat. Näitlejad Courteney Cox ja David Arguette kinnitasid, et ka nemad on ühest intsidendist teadlikud — nende poolt produtseeritud telesarja üks näitlejataridest väitis, et C.K. oli tahtnud end tema ees rahuldada.

“Rebecca Corry’ga võtteplatsil juhtunu oli kohutav,” lausus Cox. Rebecca Corry jätkas sarjas “The MidNightly News”, C.K oli ainult külalisesineja.