CNNi poolt koostatud kallite roogade nimekiri näeb välja järgmine:

1. Söödav kuld, 327 000 kr/kg

2. Valge trühvel, 132 000 kr/kg

3. Must kalamari, 34 000 kr/kg

4. Safran, 32 000 kr/kg

5. Kuldne tiigerkala, 15 600 kr/kg

6.
Jamón ibérico de bellota
(vorst Hispaaniast), n. 3 900 kr/kg

7. Härjaliha, 3 100 kr/kg

8. Kohvi Civet, 2 300 kr/kg

9. Vanilje, 1000 kr/kg

10.
Foie gras
(pardi- või hanemaks), 1000 kr/kg

Kuld on kaltsiumi ja raua kõrval tervisele täiesti ohutu aine, mis küll iga inimeste igapäevamenüüsse ei kuulu.

Teisena figureerib nimekirjas valge trühvel, mille kõrge hind tuleneb tema ekstreemsetest kasvutingimustest. Seeni otsitakse koerte ja sigade abiga maa alt tammepuu juurte lähedusest.

Ka maailma kalleim ürt on nimekirja mahtunud — safran. Maitseaine kilohind algab 32 700 kroonist, kuid kalleima sordi eest tuleb tasuda üle 82 000 krooni.