Gianluca oli nii mures, et teavitas naise kadumisest ka politseid kartes, et tema armsam on röövitud või jõhkra mõrva ohvriks langenud. Kuid mehe otsingud lõppesid üsna kiirelt, sest ta avastas Instagramist oma naise pildid, millel poseerib uues elukohas ja uue mehega.

“Sinu abikaasa Milanos ja su vanemad tänavad sind, et sa oled New Yorgis võõra mehe juures,” kirjutas Gianluca naise foto all sarkastiliselt.

24-aastane Anna pani abikaasa juurest plehku sellest kellelegi sõnakestki lausumata ning pages USA-sse, et seal uut elu alustada. Naine väidab, et mees muutus ahistavaks ja vägivaldseks.

Gianluca ja Anna abiellusid 22. detsembril 2015. aastal ning planeerisid käesoleval sügisel ka suuremat pulmapidu.

“Ta tõstis minu vastu oma käe,” sõnas Anna Ukraina väljaandele ning täpsustas, et kui mees teda esimest korda lõi, põgenes ta oma vanemate juurde Ukrainas. Gianluca tuli Annale järele ning naine andis mehele veel ühe võimaluse, ent ühe suurema tüli käigus sülitas mees naisele näkku, misjärel Anna kannatus katkes.

“Mul olid nädalatepikkused peavalud, ent Gianlucat ei huvitanud see,” tunnistas Anna. “Lõpuks otsustasin, et miski peab muutuma ja mul sai kõrini kuldpuuris elamisest, seega ma jooksin minema.”

Nüüd on Anna Instagrami konto täis kauneid fotosid tema elust USA-s ning abikaasa Gianluca on marus — naine ei jätnud temaga isegi hüvasti.

“Ma võin öelda vaid seda, et Anna pole see inimene, keda ta teeskleb olevat,” sõnas mees mürgiselt väljaandele NY Post.