Peale pikka kümnendit, astub imekaunis ja maailma seksikaimaks naiseks valitud Gwyneth oma elus edasi vallaise naisena. Vaatame tagasi, kellega on lemmikblondiinitar varasemalt käinud - tema südame on vallutanud kaasnäitlejad nagu  Brad Pitt, Ben Affleck, Scott Speedman ja Luke Wilson.

Brad ja Gwyneth 1994-1997

Paltrow esimene suhe, mis kuhjaga tähelepanu pälvis oli Brad Pittiga, kellega naine lausa kihlunud oli. Kui Paltrow oli 24-aastane kihlus ta oma kaasnäitlejaga filmist "Seitse". Paari suhe purunes 97. aastal. Näitlejanna tunnistas, et kihlumise katkestamises ja lahkuminekus oli süüdi tema. Hiljem on Gwyneth paljastanud, et leinas oma suhet Bradiga pea viis aastat.

Ben Affleck ja Gwyneth Paltrow käisid kokku-lahku 1998-1999

Peale lahkuminekut Brad Pittist hakkas Paltrow kurameerima Ben Affleckiga, kellega nad käisid kokku ja lahku pea kolm aastat. Paltrow sõnul ei jäänud suhe pidama Beni enesekriitilisuse pärast. Avalik meedia nimetas seda lohutussuhteks. 

Scott Speedman ja Paltrow käisid 1999. aastal

Kuuldavasti läks Paltrow Ben Affleckist ülesaamiseks suhtesse oma kaasnäitleja Scott Speedmaniga filmist "Duets". Paari nähti suudlemas Playboy villa peol ning samuti väisasid nad koos Akadeemia Auhindade galat. Kuidas suhe lõppes, ei ole mõlemad osapooled rääkinud, kuid tundub, et tegu oli pigem kerge armujuhusuhtega kui tõsise pesapunumisega.

Luke Wilson (aprill 2001 - jaanuar 2002)

Chris Martin ja Gwyneth (2002 - 2014)

Chris kohtus Gwynethiga 2002. aasta oktoobris ning paar abiellus salajasel tseremoonial Mehhikos detsembris, 2003. aastal. Teisipäeval teatas paar, et lahutavad, kuid jäävad alati üksteist armastama ja perekonnaks. Nende peres kasvad tütar Apple ja poeg Moses.