Dove võib algselt näha välja küll väga mehine mees, kuid riiete all on 185 sentimeetri pikkusel modellil 32DD suurused rinnad. Ta ei tee saladust ka sellest, et tal on alles naissuguorganid.

Kuigi koolis teda kiusati, siis Dove sellest suur probleemi ei näinud. "Ma ei olnud ohver aga ma lihtsalt ei sobinud. See ei olnud lihtne, kuid ma ei läinud iga päev koju nuttes," kirjeldas ta lapsepõlve veebilehele Yahoo.

"Ma teadsin, et ma olen teistest erinev. Midagi polnud tavapärast minu juures. Ma olin pikk ja musklis ning ma ei kandnud populaarseid rõivaid. See oli väga piinlik aeg," lisas ta.

Koolist lahkudes otsustas Dove minna tuletõrjujaks, kuid ta tahtis seda teha mehena. Järgmised üksteist kuud ei saanudki ta töökaaslased aru, et tegemist on hoopis naisega, ning ta võeti kiiresti omaks. "Ma sain kiirelt aru, et ma ei taha olla kole naine toas, mis on täis mehi," rääkis ta oma otsusest ja lisas, et koos töökaaslastega pidi ta vaatama ka teisi naisi.

Tuletõrjujana saigi ta aru, et meheks maskeerumine võibki olla tema pääsutee elus. "Ma ei pidanud enam olema kole tüdruk, ma võin olla rahuldava välimusega heteroseksuaalne soota valge kutt," iseloomustab oma täpset kirjeldust ta.

Pärast tuletõrjuja karjääri lõppu läks ta sõbra soovitusel Calvin Kleini castingule ning sealt sai alguse tema elu modellina. Dove on pidanud demonstreerima nii naiste, kui ka meeste riideid.

Viimasel ajal on ta meedias figureerinud hoopis muudel põhjustel. Nimelt on tema kaaslaseks näitleja ja #MeToo aktivist Rose McGowan.