Lihtsuse etalon"Enamik esileedisid üle maailma kannavad konservatiivset joont. Ja seda seepärast, et siis ei saa mitte keegi nende kallal ilkuda," teab Maaja Kallast.

Ta ütleb, et Evelin Ilvese kostüümid on igati maitsekad. Ka poisipeale, mida proua Ilves kannab, ei heida Kallast midagi ette. "Kui tal on hea olla, las ta käib lühikeste juustega."Kallast toob näiteks Prantsuse presidendi Nicolas Sarkozy abikaasa Carla Bruni-Sarkozy. "Talle pole mitte kellelgi midagi ette heita. Ta riietub rangelt klassikaliselt. Proua Sarkozy on kahtlemata lihtsuse etalon."


Kallast soovitab naistel soetada garderoobi klassikalised riided. "Kui sul on klassikalised rõivad olemas, siis saab nende peale väga uhke garderoobi ehitada. Ja sa ei eksi kunagi. Minu raamatus on kirjas, millised klassikalised rõivad peaksid ühel naisel olema."

Lemmik on Taani kuninganna

Kallast mainib ka, et naised võiksid kanda julgeid värve. "Kõige enam meeldib mulle Taani kuninganna Margarethe. Ta disainib oma värvikad rõivad ise. Ja ei ületa kunagi hea tooni piire. Suureks plussiks on ka tema lahke olek," kiidab Kallast.

Kallast ütleb, et igas riigis kritiseeritakse nende esileedisid ja nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi. "Evelin Ilvese kritiseerimine on ju nii inimlik. Kui meil on pahasti, siis tahame, et ka temal oleks pahasti."