Maaja Kallast oli eilset "Omakohtu" saadet vaadates šokeeritud. "Kui vägev mees oli Edgar 21 aastat tagasi 20. augustil! Kuhu on see mees kadunud? Samas võiks Savisaar istuda oma tooli peal ja mõelda tõsiselt, kust ta saab nõunikud, kes oskavad talle tarka nõu anda. Tunnen talle sügavalt kaasa. Mu süda läks haledaks."

Proua Kallast leiab, et nii kõrge positsiooniga avaliku elu tegelane peaks olema abielus. "Mida me teame Ansipist? Mitte midagi. Teame seda, et tema abikaasa on arst."

Kallast leiab, et Savisaar vajaks väärikat prouat, kes oleks kena saatja ja oskaks nõu anda. "Ta peab leidma endale kaaslase, kes pakuks hingerahu. Mehed muutuvad teatud eas lapsikuks, meestel on keskeakriis ja see on eriti raske. Õnnetud on need vanemad mehed, kes noorte naistega ringi tõmblevad. Hingeline tasakaal kaob."

"Savisaare asemel jätaksin Tallinna ja hakkaksin raamatuid kirjutama või ajalooga tegelema. See poiste ja tüdrukute kari, kes seal ringi tiirleb, on naeruväärne."

Kallast soovitab Savisaarel lugeda läbi tema komberaamat. "Härrad nii ei käitu. Ka mitte labase fotograafiga. Võtku mu raamat kätte ja lugegu see läbi."

Samas ei meeldinud Maaja Kallastile ka saatejuhid Alari Kivisaar ja Kirsti Timmer. "Saade oli labane, sest saatejuhtide hoiak ei meeldinud mulle. Sellised itsitavad saatejuhid ei ole mulle meelt mööda. Hoiak oli selline, et noh... Nüüd te näete, mis hakkab saama... Kui materjal on nii magus, võiks seda vahendades objektiivseks jääda. Aga see saade on ju suunatud massidele, neile peaks meeldima.!