"Ma mõtlesin, et nii tore oleks ka jõulupuu tuppa tuua, aga väike laps on ju selline, kes kõike kisub. Siis me otsustasime, et sellel aastal me puud ei too, ma kardan, et ta hakkaks päris palju neid kuuseokkaid ära sööma," tunnistab Maarja-Liis, et kuuske nendel jõuludel perekond tuppa siiski ei too.

Maarja-Liis andis viimase kontserdi eelmise aasta detsembris, järgmine väike esinemine oli aprillis. Naine tõdes, et esimene kontsert pärast puhkust oli tema jaoks pisult hirmutav.

"Jalad värisesid all, päris teistmoodi tunne oli. Paus oli pikk, jätsin küll lapse headsesse kätesse, aga senimaani olin ikka 24/7 koos lapsega olnud. Muidugi veel see hirm, et kas hääl ja kõik muu tuleb välja. Aga kõik läks kenasti," sõnas Maarja-Liis.

"Isegi praegu ma tunnetan, et see on üsna suur ettevõtmine teistes linnades kontserte anda," tunnistab ema ja lisab, et Iris võetakse praegu esinemistele kaasa. "Ta ikka tuleb, rahulikult jääme ööseks hotelli. Püüame tema uneaegadest kinni püüda!"

37-aastaselt emaks saanud Maarja-Liis tunnistas, et see oli tema enda teadlik valik. "Seda ma ei ole kunagi pooldanud, et kuskil 25-26 peaks kindlasti juba kaks last olemas olema. Pigem olin ma seda meelt, et see 30 pluss on okei, aga läks natukene kauem aega."

Kasvatamise juures on Maarja-Liisi arust oluline see, et ema ja isa oleks asjades ühel arvamusel. "Ma proovin mitte liiga jäik olla, kuid praegu ta juba tajub mu hääletooni järgi, mida võib ja mida ei või."

Igapäevaseid üllatusi ja rõõme pakub väike Iris oma vanematele pea iga päev. "Ta hakkas kõndima, see oli kõige värskem. Paar päeva tagasi tegi ta esimesed sammud."

Veel rääkis Maarja-Liis, et lapsel hakkavad vaikselt tulema ka esimesed sõnad. Üllataval kombel tundub esimeseks sõnaks olevat "lill".

"Just seepärast ei taha ma olla väga palju eemal, et ma näeks kõiki neid olulisi momente," sõnas naine.