«Meil käivad justkui hädad kannul,» kurdab Helle Tarmet (52), omaaegne erootikatäht Neiu Eva. Kaks insulti üle elanud Helle turgutab nüüd hoopis oma prantslasest abikaasat Norberti (55), kes hiljuti kokku varises.

Norbert jäi Genfis tänavasillutisele lamama mõne nädala eest. Helle sõnul kahtlustati mehel esimese hooga insulti, ent kivi langes südamelt, kui selgus, et häire põhjustas hoopis äge migreenihoog.
«Norbert on terve elu migreeniga maadelnud,» seletab Helle, «aga sellisel kujul ei ole see varem avaldunud.»
Helle paneb mehe ägenenud migreenihoo kaudselt ka majandussurutise arvele. Kabarees Madame Helle nime all tegutsenud Tarmet ei salga, et isegi neile kuulunud Genfi nooblimaid kabareesid Bagheera kannatas viimasel ajal publiku vähesuse all. Kuigi nii Bagheera kui ka teise kabaree ... kavatsesid nad peagi niiehknii müüa, tegid nad seda plaanitust varem. Helle arvabki, et Norbert, kes oli äris hingega tegutsenud ning harjunud hommikust õhtuni tööd lõhkuma, elas seda sisimas üle.
«Ta on selline mees, kes ei taha ka oma nõrkust välja näidata,» räägib naine. «Juba mõne päeva pärast otsustas ta autorooli istuda ja sattus avariisse - rohud tegid uimaseks. Aga õnneks oli see vaid kerge müks.»
Helle näeb loos ka helgemat külge - nüüd võtavad nad aja maha ning põrutavad justkui noored pensionärid pikale puhkusele!