Arvasite, et MADONNA ja GUY RITCHIE abielu on jõudnud finaali? Värskes intervjuus ajakirjale Elle paljastab popkuninganna, et tema voodielu on endiselt kuum.

 

Madonna (49) teeb intervjuus vihase lõpu kuulujuttudele, nagu oleks tema ja Guy Ritchie (39) abielu karil. Seks Guy’ga on tema sõnul endiselt «hämmastav», mis sest, et nad hoiavad oma mobiiltelefone padja all. «See pole ebaromantiline, see on praktiline,» ütleb ta. «Olen kindel, et paljudel paaridel on telefonid voodis kaasas. Ma ärkan tihti keset ööd üles ja mulle tuleb meelde, et olen midagi unustanud. Ma hüppan püsti ja teen märkmeid.»
Madonna sõnul on tema abielus kõik parimas korras. «Ma pidin abielluma mehega, kes on sama kange kui mina,» räägib ta. «Guy on päris kindlasti kange. Ma pidin abielluma väljakutsega, muidu mul oleks igav hakanud. Mida iganes Guy ka ei oleks, igav ta pole. Ta võib olla kannatamatu minu käitumise suhtes, kuid tal endal on ka teatavaid iseloomujooni, mis peavad muutuma.»
Guy tahab, et Madonna oleks naiselikum.
«Olen oma maskuliinse poolega alati väga rahul olnud,» räägib Madonna. «Kuid ma olen õppinud olema järeleandlikum ja haavatavam, ja olen õppinud sellega leppima.»
Madonna ei mõista, miks nende abielu rahvale nii suurt huvi pakub. «Posh ja Becks on kindlasti huvitavamad. Võib-olla isegi Camilla ja Charles,» ütleb ta.

Fitness eelkõige Madonna räägib intervjuus ka oma fitness-programmist, mis neelab suure tüki tema päevast. Lauljatar teeb trenni kolm tundi päevas, tegeldes Ashtanga jooga, pilatese, ujumise, jalgrattasõidu ja jõutreeninguga. Ta nimetab end «masinahulluks», kasutab vibreerivat platvormi nimega Power-Plate ning spetsiaalselt tuharate jaoks mõeldud drenažööri nimega Cardio Wave. Ta peab ranget makrobiootilist dieeti, mis põhineb teraviljadel, orgaanilistel puuviljadel, köögiviljadel ja looduslikel suhkrutel. Restoranis käib ta haruharva, sest «kunagi ei või teada, mida su taldrikule pannakse».
«Madonnaks olemise juurde pole otseteed,» ütleb ta. «See on raske töö. Ei ole kerget teed. Kui tahate teada, kuidas ma selline välja näen, siis see on dieet, trenn ja pidev tähelepanu.»
Madonna on vaimustuses hapniku-näohooldusest ning varjab end kiivalt päikese eest. Ta ei joo peaaegu üldse. «Ma ei kavatse hoogu maha võtta, koju jääda ega paksuks minna,» lubab ta.
Raske töö Küll aga lubab ta endale aeg-ajalt midagi head. «Üks kõige hullemaid asju siin Suurbritannias on head maiustused,» kiidab lauljatar, kes pani oma uuele albumile nimeks Hard Candy. «Minu lemmikud on Cadbury Fruit and Nut, Crunchies ja Maltesers. Minu absoluutne lemmik on Cadbury Creme Egg. Selle ma hammustan kohe läbi ja imen selle hea värgi sealt välja.»
Kolme lapse emal pole niipea plaanis tagasi USAsse kolida.
«Ma pean Suurbritanniat oma koduks,» ütleb ta. «Ja ma armastan seda ilma. Kõik see vihm ja udu on nahale nii hea.»
Madonna ei pea end täiuslikuks — vastupidi, ta leiab, et tal on palju vigu. «Mul on karjäär, mees ja lapsed,» ütleb ta. «See on raske töö. Ühes või teises neist valdkondadest läheb mul alati midagi nihu.»