«Kolmas päev, aga juba annavad need varajased hommikud tunda,»  tunnistab eksmiss, Club Prive juht Helen Mahmastol (35). Helen ja tema elukaaslane, jalkaklubi Nõmme Kalju president Kuno Tehva tütar Kätty Li (7) alustas kooliteed eliitkooliks tituleeritud Gustav Adolfi Gümnaasiumis. Kätty Li läbis katsed ja sai 1A klassi, kus hakatakse tegelema intensiivselt keeleõppega. «Tegelikult on tütar pärinud minu matemaatikageeni,» seletab Helen, «aga keeled tulevad samuti kasuks, kuna Kätty Li reisib minu ja Kunoga igal pool kaasa.»

Tütar on Heleni sõnul saanud tänu erinevatele Nõmme Kalju mängudele tõesti peaaegu pool Euroopat läbi reisida, nagu näiteks Ukraina, Soome, Tšehhi jne. «Alati katsume teha sealjuures mõne lõbustuspargikülastuse või võtta päeva, et linna peal uudistada.»
Nüüd, kus pere on tagasi Eestis, proovitakse koolirutiini sulanduda. «Elevust on palju ja väsimust ka omajagu. Peame iga päev tõusma juba pool seitse, et äärelinnast kella kaheksaks linna saada.»
Esimesed kooliseigad on samuti juba rääkida. Nimelt olla tütar tulnud teisel koolipäeval koju ja jutustanud, et külastati direktori kabinetti ja uuriti kullaga lõpetanute tahvlit. «Emme, mina tahan ka kuldmedalit saada,» oli Kätty Li uhkelt sõnanud.