Laulja ja laulupedagoog Maiken (38), kes õpetas ka näosaatest osavõtjaid, sai luksusliku üllatuskingituse osaliseks! Tema ammune sõber, Nordic Hambakliiniku üks omanikke ja peaarst Kristo Ivanov (31) rabas Maikenit aprillis Eestis esineva laulja Mariah Carey show 600 eurose eksklusiivpääsmega, mis tagab istekoha teises reas ja kohtumise staariga. Erilise hetke Mariah Careyga jäädvustab professionaalne fotograaf.
„See oli minu jaoks superüllatus, sest Mariah Carey on üks minu noorusaja lemmiklauljatest – olen eluaeg ta plaate kogunud ning ta on olnud mulle suureks eeskujuks!"oli Maiken, kodanikunimega Kadri Koppel kingitusest liigutatud.
Erilise žesti teinud Kristo sõnul on Kadri väga palju head teinud teistele inimestele, kuid ise on alati tagaplaanil ja tagasihoidlik. „See oli minu väike kingitus talle ja tagasiside kõige hea eest, mis ta on korda saatnud: ta on selliste heategevuslikke ja inimesi rôômustavate ettevôtmiste nagu heategevussaade Inglite aeg, jôulukontsertsari Valge Gospel ning noori vabal ajal ühendava WAF kooli looja ning idee algataja. Selliste kingituste tegemine tõelistele sõpradele on puhas rõõm," sõnab Kristo. Ta väisab isegi Mariah'i kontserti,koos Maikeniga.

Jaga
Kommentaarid