Adrian McManus räägib News of the Worldile, kuidas Jackson oli õnnelik vaid siis, kui sai väikeste poistega koos olla.

"Jackson lukustas ennast koos poisikestega terveteks päevadeks magamistuppa, pani neile limonaadi sisse veini ja jootis nad täis," kirjeldab majahoidja.

"Michael filmis ja pildistas alasti poisse," meenutab McManus.

Sai tapmisähvarduse

Naine räägib ka, kuidas ta nägi Jacksonit koos Jordan Chandleriga oma toas hullamas. "Ma nägin, kuidas Michael suudles ja käperdas teda. Nad maandusid Jacksoni voodis pärast seda, kui olid basseinis palli mänginud."

Majahoidja meenutab päeva, mil mõistis, et tema tööandja on pedofiil. "Nägin, kuidas Michael suudles Jordanit huultele ja tema käsi liikus mööda poisi keha allapoole..."

Adrian sai pärast seda vaatepilti ka väidetavalt hoiatuse, et kui ta peaks sellest kellelegi rääkima, võib temaga midagi juhtuda - nii olevat Jackson viisakalt oma majahoidjat hoiatanud.

"Võtsin seda, kui tapmisähvardust. Mul iiveldas igal õhtul, kui koju läksin," ohkab naine.

Purk ninadega seisis kapis

Adrian meenutab, et mees oli juba aastal 1993 elav laip, kellel polnud peas juukseid ja kes oli oma ninaga hädas.

"Michaelil oli kapis purk, kus olid täpselt sellised ninad, nagu tal oli kunagi olnud," paljastab majahoidja, kes pääses koristama Jacksoni kõige isiklikumaid asju.

Adrian meenutab, et Jacksonile meeldisid okultismiga seotud asjad. Näiteks oli mehel valik voodoo-nukke, millega ta mängis, kui tal poisikesed külas käisid.

"Ta armastas koguda raamatuid, mis rääkisid kummalistest olevustest, nagu elevandimehed ja UFOd. Samuti huvitus ta raamatutest, mis andsid põhjalikke näpunäiteid, kuidas inimestega manipuleerida."

Neli aastat majahoidjana töötanud Adrian peab aga kõige kohutavamaks mälestuseks poiste seksuaalset ärakasutamist.

"Michael Jackson polnud mingi kangelane, vaid monstrum. Nüüd, kui ta on surnud, peaksid inimesed seda teadma!"