Staarilt küsiti Chris Evansi raadiosaates, milline sarja episood talle kõige vähem meeldis. Perry tunnistas seepeale, et tema mälust on kadunud tervelt kolm aastat ja seega on üks tema vähem lemmikuid üks sel ajal filmitud episoodidest, vahendab Metro. Ta lisas, et tema mäluauk langeb sarja kolmanda ja kuuenda hooaja vahemikku.

Matthew Perry pidas narkosõltuvusega võitlust hilistel 90ndatel ja 00ndate alguses. Ta käis võõrutusravil mitmel korra — ühel korral valuvaigistite sõltuvuse pärast ja aastal 2001 oli ta opioidide, amfetamiini ja alkoholiga pahuksis.

Näitleja kehastas sarkastilist Chandlerit kümme aastat ning aastal 2015 rääkis ta avalikult oma kuulsusega kaasnenud muredest. “Ma olen väga privaatne inimene, aga ma osalesin telesarjas, mida jälgis 30 miljonit inimest. Kõik teadsid. See oli nii avalik, mis minuga juhtus,” rääkis ta toona.

“Sa ei saa olla narkosõltuvuses 30 aastat ja siis oodata, et see laheneb 28 päevaga.”

Matthew, kes on mitmeid aastaid nüüd kaine olnud, rääkis Evansile, et ta ei välista “Sõprade” kokkutulekut. “Ma ei tea, mis hind sellel oleks, aga usun, et kõik näitlejad oleksid valmis seda tegema. Ma usun, et me kõik oleksime nõus tegema erisaate. Filmis pole ma nii kindel,” ütles Perry.

“See on raske, sest asi lõppes nii rõõmsalt ja me ei taha seda ära rikkuda. Me peame väga ettevaatlikud olema. Mõnikord kukuvad kokkutulekud väga halvasti välja ja see rikub hea mälestuse ära.”