Ärimees Indrek Mandre (45) kes sel nädalal avab Kreekas Ateenas erootikateatrit Kinky Opera, tõstab striptiisiäri uuele tasemele! Striptiisitaride edu nimel pidas ta nõu koolitusguru Peep Vainu (41) esindajatega, hiljuti naasis aga Aafrikast, kus kohtus oma ala tippudega.

Mandre on seotud agentuuriga Eurostrip, mis varustab Kreeka, Prantsusmaa ja Skandinaavia stripiklubisid. Striptiisitaride saavutusvõime parandamiseks pani Mandre viivuks pead kokku Peep Vainu jüngritega.
«Oli, jah, kevadel selline küsimine,» möönab Vain. «Meie omad ei osanud selle peale midagi kosta. Ei ole nagu meie ampluaa.»
Mandre teatab, et nad arutasid, kas müügiinimeste koolitamise metoodikat saab laiendada ka stripimaailma.
«Vainu kolleegid võtsid ise meiega ühendust ning pakkusid võimalust koolitada noori inimesi ja valmistada neid ette konkurentsiks,» sõnab Indrek. Koostöö siiski käima ei läinud.
Mandre on justkui pornoajakirja Hustler looja Larry Flynt, kes 70ndatel nõudis endale konstitutsiooniga garanteeritud sõnavabadust. Mandre vaidleb Töötukassaga. Õhus on, kas striptiisitare võiks värvata riikliku tööotsimise süsteemi kaudu! Töötukassale tundus see pakkumine aga näotu.
«Asi on halduskohtus ja käib kirjalik menetlus,» tunnistab Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel.