"Ma pole kunagi keskmine neandertaal olnud ja oskan rääkida ainult enda seisukohast, seega võiks postituse pealkiri vabalt olla "Kuidas armastada mind kui meest".

Eestis on palju ilusaid inimesi ja naisi, kuid kui sisukad nad on? High five, tšikid, kes te olete paljude instagramikasutajate silmapaitus oma vaffate uute filtrite, duckface videote ja igapäevaste trenniselfidega, mille all ilutseb mõni surematu quote. Aitäh selle kõige eest, mida küll maailm ilma selleta teeks," ironiseerib mees tänapäeva Instagrami-tšikkide teguviisi üle.

"Teate, mis on tegelikult ilus ja paneb mehe sisemiselt naeratama? See, kui ühes naises on avaldunud suur sisemine naiselikkus. Milles see väljendub? Selline naine puudutab nii, et selles on vägi, tantsib nagu keegi ei vaataks, naeratab nii, et see kiirgab ja tõstab kõige ümbritseva vibratsiooni nii, et mees tema kõrval tõuseb täiesti sundimatu kergusega omaenda kõrgustesse ja on enda parim versioon," teab Margus Vaher täpselt, missugused naised olema peaksid.

"Ma küll ei ole kellegi teise magamistoas olnud, kui ainult enda omas," jätkab Margus arutelu nüüd juba voodielu teemadel. "Aga mulle tundub, et paraku paljud naised ei müra voodis oma mehega, vaid hoopis enda kompleksidega keha suhtes," väljendab Vaher oma mõtteid.

"Fakk, mida meie ühiskond ja iluajakirjad on naisi uskuma pannud! Mees ei vaja voodis ideaalmõõtudega, botox-huultega bimbot, kelle spetsialiteediks on pornonäitlejannade häälitsuste matkimine ja no-matter-what nurga alt ideaalne välja nägemine," kurjustab Vaher.

"Mees tahab voodis olla naisega, kes laseb end vabaks, on kirglik ja veidi metsik, armastab end sellisena nagu ta on ja armatseb mehega like she means it (nagu ta mõtleks seda tõsiselt, toim)," lisab ta.