Kauaks Mari sinna jääb ja mida tegema hakkab, on veel küsimärgi all, kuid päriseks ta oma sõnul välismaale elama ei jää, kirjutab
.

"Sõidan Austraaliasse novembri alguses, esimene peatuskoht on Sydney. Edasi sealt on kõik otsad lahti, sest seal ees ei oota mind midagi, kõik on üks suur põnev küsimärk - elame-näeme!" jutustab Mari. Siiski arvab ta, et päriselt võõrsile elama ta ei jää ning tuleb mingil hetkel tagasi kodumaale.

Mari on reisimisest unistanud juba väga pikka aega. "Nüüd tekkis võimalus ja asungi teele," lisab ta. Austraaliasse mineku üks põhjus on kindlasti Eesti jahe kliima. "Kardan kohutavalt külma ning seepärast ootan pikisilmi sooja ilma Austraalias, sest seal algab praegu suvi!" rõõmustab kaunitar.

Seni on Mari kodust eemal viibinud kõige pikemalt vaid mõned nädalad. "Olen kõige kauem olnud reisil kolm nädalat, seda Indoneesias, seega saab mulle kodust kaugel olemine esmakordseks kogemuseks."

Kuid see teda ei heiduta, sest alati on ju võimalus tagasi tulla. "Kui vaja, saan iga kell tagasi tulla. Selles suhtes on hea kindel tunne. Kui midagi pelgan, siis võib olla madusid ja suuri putukaid - neid ma kardan väga! Natuke ka seda, et jään igatsema oma perekonda ja sõpru."