Meigikunstnik Mari Ojasaar sõitis novembris Austraaliasse ilma konkreetse plaanita, kuid juba pärast kolme nädalat Sidney's elamist on tal olemas töökoht - Make Up Store palkas naise poe juhatajaks.

"Praegu tundub küll kõik väga mõnus. Inimesed on väga sõbralikud, rõõmsad ja abivalmid. Väga palju on erinevaid rahvusi, siin tänavatel jalutades oleks justkui erinevate rahvaste meka koos. Ilmad olid vahepeal juba väga kuumad, nüüd on natuke jahedamaks ja pilvisemaks läinud, aga kohalikud hoiatavad, et läheb nii kuumaks, et kohe hirmus," räägib Ojasaar Buduaarile.

Tööotsija Sydney's peab Mari sõnul olema eelkõige ise hästi hakkaja. "Sydney's on väga palju tänavakohvikuid, restorane, poode, kus on sildid üleval, et otsitakse töötajaid, eriti nüüd, kui on jõuluaeg ja enamus kohalikest ja turistidest on jõuluoste sooritamas. Kuid peab arvestama, et ühele kohale võib kandideerida umbes 20-30 inimest, nii et ise peab olema hästi hakkaja ja kindlasti tuleb võimalikult paljudesse kohtadesse oma CV jätta," räägib ta.