ETV kunagise tootmisjuhi Voldemar Lindströmi sõnul lasti Urmas Ott lahti, toonane peatoimetaja Toomas Lepp ütleb aga, et Ott lahkus omal tahtel. Veelgi enam — Toomas Lepa sulest ilmus täna artikkel, milles nimetab tema ja Oti vahelist konflikti väljamõeldiseks.

"Mariina kohtas sellel sügisel telemaja koridoris enne Oti saate valmimist Kersnat, kes küsis tema käest ka Oti lahkumisasjaolude kohta. Mariina ütles Kersnale, et ta mäletab seda nagu minagi, " kirjutab Lepp. "Ott tegi otsuse ise. Mariina mäletab ka seda, et Ott, soovides lõpetada Carte Blanche’i, ei esitanud mingit uut ideed ja et Ott olevat öelnud, et keegi ei taha enam saatesse tulla. SIC! Vahur Kersna Mariina Mälku ei intervjueerinud."

Mariina Mälk kinnitab Publikule, et mäletab tõesti juhtunut nii nagu Toomas Lepp: “Ütlesin seda enne saate eetrisse minekut Vahurile ka. Ma olin toona ETV programmi peatoimetaja ja ma oleksin ju pidanud teadma, kui Urmas sellise uue ideega välja oleks tulnud. Suhtlesin temaga pidevalt ja minu meelest olid meie vahel ikka normaalsed kollegiaalsed suhted — nii töö ajal kui ka pärast seda, kui ta teistes kanalites töötas.”

“Ma helistasin talle, kiitsin vajaduse korral ja kui mulle meeldis miski, mis ta tegi. Eriti meeldisid tema tehtud presidendi intervjuud,” meenutab Mälk telelegendi vaid soojade sõnadega.

Hoolimata tekkinud segadusest, jätkub Mariinal kiidusõnu ka Kersna saatele: “Väga hea saade oli. Ainult see üks koht ei meeldinud, kus oli kaks mälestust kokku läinud ja inimesed mäletasid asju erinevalt. Mina mäletan seda siiski nii nagu Toomas Lepp mäletas.”