Moelooja Marilin Sikkal (36), kelle disainitud rätikleit iga endast lugu pidava naise kapis ripub, naudib käesolevat sügist eriliselt – ta on beebiootel ja valmistub metalliäris tegutseva abikaasa Andresega neljandat korda lapsevanemaks saama.

«Beebi näeb ilmavalgust jaanuaris ja sajaprotsendilise kindlusega ei saa veel öelda, kas saame taas tütre või hoopis poja,» sõnab Marilin, kes on juba kolme tütre, Mona (11), Rosa (8) ja Nata (6) ema.
Marilin tunneb end suurepäraselt, nagu ka varasemate beebiootuste ajal: «Jaksan tööd teha, kuid üleväsimuse vältimiseks tegelen vaid olulisimaga. Pärast lapse sündi pausi tegemine sõltub juba tulevase tita iseloomust – lapsed on kõik erineva temperamendiga.»
Just praegu on kõige kiiremad ajad – saabuva Tallinn Fashion Week raames esitleb Marilin oma uusimat kollektsiooni Grace, mis sai inspiratsiooni imelisest Grace Kellyst – naisest, kes pärast abiellumist pühendas oma elu heategevusele. «Kleidid on pidulikud õhtukleidid ning seoses beebiootusega tekkis mõte siduda show heategevusega.» Eksmissid esitlevad neid 25. oktoobril tuluõhtul Olympic Casino Olümpias ning kogu raha läheb Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi «Aita Alustada Elu» tarbeks. Kena algatus!