"Mehe ja naise suhte hoidmiseks tuleks aeg-ajalt rutiinist väljuda. Rutiin on suhte surm ja sellega tuleks kindlasti tegeleda," kirjutab Kerro. "Sukeldumine mõneti koduseinte vahelt väja, leidmaks aega teineteisele leiate end vähem tülitsemast. Igavusest ja rahulolematusest hakatakse otsima mingit emotsiooni, mida annab mõlemale poolele suhtes tülitsemine. Jah, vahel on end vaja tühjaks lasta, kuid pean silmas siiski igapäevasemaid näägutamise tülisid. Olles kätte saanud selle emotsiooni, mida selline tüli pakub, saabub mõneks ajaks vaikus, kuid siis kordub kõik taas! Nõiaring! Tasuks leida võimalusi koos aja veetmiseks, hobideks või muudmoodi mitmekesistada suhet, sellisel juhul annate suhtele sära, mitte tolmu!

Tülide ja ego võitluste hetkedel kujutage ette, kuidas tohutu energeetiline pall, täis negatiivset laengut, liigub teie suunas, teie aurasse ning peatub seal kuid. Pole ime, et tülid jätkuvad. Te ei muuda oma mõtlemises ja käitumises mitte midagi. Negatiivsus toidab negatiivsust. Kiirgate seda välja. Meie võimuses on kontrollida oma emotsioone, mida välja anname ja kuidas olukordadele reageerime. Siin ongi võtmesõna! Viha, halvad sõnad, sellele reageering on negatiivsuse toitjaks.

Väga lihtsalt saab toitmise lõpetada heade sõnadega, mitte vastates samaga, kuidas on käitutud teiega. Pidagem meeles, et lahing toimub ainult siis, kui selleks annavad energiat mõlemad pooled!
Oskus andestada on hoopis suurem probleem praegusel ajal. Elatakse vihkamises ja täis kättemaksuiha. ja siis te imestate, miks haiged olete või miks elu ei suju. Energia raiskamine. Aega tagasi ei saa. Saab vaid edasi minna. Miskipärast meeldib paljudele oma minevikku seljas kanda! Milleks? Matke see koorem andestusega!

Loobume lihtsalt, otsides parimat ja paremat, kuid mõne aja pärast leitakse end samas seisus. Samad probleemid. Küsite jälle sensitiividelt miks? Mis ma valesti olen küll teinud, et kõik rappa kisub? Küsige nüüd veel ükskord endalt sama küsimust, kasvõi niikaua, kui hakkate mõttest aru saama, et vaid sina ise oled probleemide alge. Võtke end kokku ükskord!

Väga kergekäeliselt soovitakse tänasel päeval, et käekõrval näidatakse suund kätte. Mina seda ei tee. Kes minu juures käinud, peaks juba teadma, kuidas ma raputan, et hakkaksite ise mõtlema!"

Nippidega nimelt kitsiks jäänud nõid ulatab siiski suhtemures austajatele väikese mõttelõnga: "Ei ole olemas õigeid ega valesid mehi, õigeid ega valesid naisi. On olemas armastatud mehed ja naised ning mehed ja naised keda ei armastata! Armastatud naist või meest ei taheta muuta. Mehe või naise juurde, keda ei armastata, ei taheta minna! Nii lihtne see on elus.

On olemas illusioonid, mida peas luuakse, ning olen olemas mina, kes armastab teid maa peale tuua! Armastan konkreetsust ja oma peaga mõtlemist. Kirjutan teile südamest südamesse, lihtsalt ja arusaadavalt, enda mõtteid, mitte neti kopeeringut.
Nautigem elu, kuniks seda on antud meile kõigile! Vähem viha, rohkem andestamisi, rohkem elurõõmu!" lõpetab nõid positiivselt.