Tänavu 28. juunil emaks saanud Marilyn Kerro jaoks on poeg olnud puhas rõõm, vaatamata pisikestele argimuredele ja magamata öödele.

"See armastus, mida tunned oma lapse vastu, see on midagi hoopis teistsugust. Seda ei anna mitte millegagi võrrelda," tõdes Kerro ja lisas, et enne sünnitust ei mõistnud ta täielikult, et tulevikus ei ole ta enam hetkegi üksinda.

"Kui ma koju tulin, siis sain aru, et mul ei ole sellist momenti, kus ma saaksin üksi olla. Või isegi vanni minna. Ma tegelikult võiksin seda teha, aga see ema süda ei lase oma lapsest väga kauaks eemale minna."

Marilyn tõdes Anna-Maria Makkole, et oli tegelikult juba ammu emaks saamiseks valmis, ning kui selgus, et endine elukaaslane Aleksandr Šeps seda ei soovi, läksid nende teed lahku. "Kuna tema ei olnud nõus saama, siis ma läksingi ära, sest mina tahtsin saada. See oli selline ürgne kutse. Ja nüüd ma sain," rõõmustab Kerro.

Marylin avaldas, et tema norrakast kallim oli isaks saamiseks valmis. Samas ei varja Kerro, et lapse sünd on saanud suhte jaoks tõeliseks proovikiviks. "Kui sa paned oma energia kellelegi teisele, ei ole enam mina ja sina, nüüd on meie. Ta toobki välja need kriitilised punktid. Ma üritan hoida oma meest ka, mees ju tunneb, kui sa paned lapse esimeseks."

Kerro sõnab, et nüüd elab ta ainult oma lapse järgi. "Mulle meeldib aega maha võtta. Ma elasin viis aastat teistele inimestele, aitasin teisi. Ma elangi oma lapse järgi, see meeldib mulle."

"Ma olen aru saanud ka sellest, et alati pole hea olla tugev naine. Mõnikord tahaks ka nõrk olla, aga ma ei oska. Ma ei oska olla nõrk, sest ma olen harjunud olema selline diktaator," tunnistas Kerro.

Vaata lähemalt videost!