Kallite brändide aksessuaarid on lahutamatu osa eduka inimese imagost. Kui aastate eest pälvis oma ülikallite brändide kottidega tähelepanu tollal Reformierakonda kuulunud Kristiina Ojuland, siis nüüd on tõusnud sellega esile välisminister ja presidendikandidaadi kandidaat Marina Kaljurand (53).

Ojuland pidi oma kotid n-ö üksi välja kandma, kuid minister Kaljurannal on oma Diori tootesarja Lady Dior kuuluva koti kandmisele lausa valitsusjuhi Taavi Rõivase (36) isiklik heakskiit. Kui Kaljuranda tabas nii kalli koti (Lady Diori hinnad algavad 500st ja küündivad 4000 euroni) omamise ja kandmise eest hiljuti meedias kriitika, siis võttis peaminister ise daamiga ühendust ja kinnitas, et… ta ei ootagi oma ministritelt midagi vähemat!

Rõivase heakskiit tuli ilmsiks Briti-Eesti Kaubanduskoja suursündmusel Executive Women´s Dinner, mis toimus nädala alguses teletorni restoranis, kus peaesinejaks oli Marina. Õhtusöögist, millega püütakse tähelepanu naisjuhtidele ning nende olulisusele äriilmas ja ühiskonnas laiemalt, võttis osa sadakond edukat Eesti naist. Oma ingliskeelses julgustuskõnes tõi Kaljurand välja mitmeid aspekte ja õigusi, mille eest edukad naised peavad täna võitlema, ka rääkis ta oma elust ja karjäärist.Muidugi tipnes see tormilise aplausiga!

Julgustamaks naisi olema see, kes oled, jõudiski Marina vahepeal Rõivaseni.
„Olen kuulnud jutte Kristiina Ojulandi käekottidest ja sellest, kuidas meedia on nende väärtust avalikult hinnanud, pidades neid liiga kalliks,“ pajatas Marina. „Pean tunnistama, et ka minul on üks Diori kott, mis pildiga meediasse sattus. Loomulikult hakati selle hinna üle spekuleerima. Hakkasingi mõtlema, et kas ma siis ei tohiks sellist käekotti omada. Meie valitsusjuht, peaminister Taavi Rõivas oli üks esimesi, kes seda kritiseerivat uudist nägi. Ta võttis minuga ühendust ja ütles, et ta ei ootagi oma ministritelt midagi vähemat. Olin talle tänulik selle kinnituse eest.“

Naised ruumis noogutasid heakskiitvalt – kui välisminister on meie visiitkaart maailmas, siis hea käekott on seejuures A ja O. Ja kui veel parafraseerida üht vanasõna, siis – jõukustki ei sünni patta panna!

Et kõik värsked uudised jõuaksid Sulle koju kätte, telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!