Pikalt kestnud abielulahutusprotsess näitleja Jan Uuspõllu (38) ja Marion Uuspõllu (31) vahel on ühel pool – kohus tunnistas eksabikaasade liidu lahutatuks läinud nädala esmaspäeval, just samal päeval, mil ilmus Marioni värvikas ja julge usutlus Kroonikas.

Marion ei võtnud tagasi oma neiupõlvenime Poom, et ei peaks ümber vormistama kõiki olulisi dokumente – kuna tal on Comedy Estonia produtsendina üksjagu reisimist, ei ole selleks aega. Väidetavalt oli üheks põhjuseks seegi, et Jani ja Marioni ühine seitsmeaastane poeg kannab ju samuti perekonnanime Uuspõld.
Last on Marion meediast ja lahutusest säästnud. Nagu Marion nädala eest usutluses Kroonikale ütles, ei tea poeg ajakirjanduse olemasolustki, kodus puudub ka teler!
Kuigi abielu on lahutatud ning Marion ja Jan on ametlikult eksabikaasad, on vara jagamine veel pooleli. Kroonika andmetel on eksabikaasad siiski juba saavutanud kokkulepe selles osas, mismoodi jagatakse Vihula vallas asuv talu, mis soetati abielu ajal.
Marion enda sõnul nüanssidesse suurt ei süvene. «Minu advokaat Imbi Seimar tegeleb kõigega,» sõnab ta. «Kuna ta on nii usaldusväärne advokaat, ei ole mul mõtet mingeid dokumente ega kirju isegi mitte uurida.»