Päevane vastuvõtt oli üles ehitatud kuldsetes toonides – pakuti kullaga kaunistatud suupisteid ning shampanjet, mille sees hõljusid ehtsa lehtkulla helbed. Nagu maa alt kerkisid esile muusikud ning kõlama lõi hoogne diskolugu.

Muusika ja sõnade autori Mart Sanderi enda sõnul sündis laul just sõprade kullaettevõtte jaoks ning sai stuudios üles võetud alles eelmisel nädalal. "Mul saab sel aastal laval täis 30 aastat, aga ühtegi singlit – peale kunagi ammu Soomes ilmunud Modern Foxi singli – ei ole mul portfolios ette näidata," sõnas Mart Sander, kes on elu jooksul välja andnud umbes 20 heliplaati. "Nii et selline väike ekskurss popimaailma on mul tõepoolest esmakordne!"

Ärihuvilistele, keda muusika väga ei huvita, pakub ehk huvi, et Smart Metal Investi üheks eesmärgiks on avalikkust väärismetallide ja üldse investeerimise osas harida – ettevõtte meelest ei tohiks see olla ainult valitud eliidi hobi, vaid peaks olema oluline igale kodanikule, kes tunneb natukenegi muret paberraha väärtuse pideva kahanemise pärast. Suurärimees Armin Karu poeg Erik Karule kuulub ettevõttest 38 protsenti.