Multitalent Mart Sander, kel tuli oma Broadway etenduse pärast loobuda ülimenuka telesõu «Su nägu kõlab tuttavalt» juhtimisest, ei nuta teletööd taga. Pealegi saab ta sellele ehk juba lume sulamise aegu taas pihta anda!

«Ma olen elus saatejuhi tööd liiga kaua teinud, et seda veel väljakutseks pidada,» seletab Sander. «Pigem meeldib mulle töötada kaamera taga. Suureks ja aeganõudvaks projektiks kujuneb kindlasti minu raamatu «Litsid» ekraniseering telesarjana – see võib töösse minna juba kevadel.»
Juba selle aasta jooksul tahaks ta aga telefilmina üles võtta oma õuduslavastuse «Juhuslik nimetaja», mille etendused veel käivad. Enda sõnul pole Sanderil oma tööde kõrvalt õnnestunud veel ühtegi värsket näosaadet näha, kuid ta kavatseb need kordusest üle vaadata. «Ma arvan, et Märt (Avandi – toim.) on alati tasemel ja ma olen teda alati pidanud meie põlvkonna kõige täpsemaks koomikuks,» räägib Sander. «Märdi tugevaim külg on dialoog lavapartneriga – võib-olla tunneb ta ennast üksi pisut kõhedalt, sest üksi laval olla on 50 protsenti partnerlusest. Võistlejad ei saa alati pakkuda säravalt teravaid vastuseid – neil on vaja oma ülesannetele keskenduda.»
Mardile pakuvad tänavustest osalejatest enim huvi Lenna ja Juss Haasma: «Tema on kindlasti üks potentsiaalne finalist.»

Jaga
Kommentaarid