Šveitsis Verbieris asuv villa on vaimustava vaatega, kus on seitse magamistuba, luksuslik bassein ning šikid eluruumid. Villa maksab pea seitseteist miljonit eurot.

Ajakirjandus on hämmingus, sest prints Andrew ost tekitab liiga palju küsimusi. Press tahab teada, kust said prints Andrew ja tema eksabikaasa Sarah Ferguson pea seitseteist miljonit eurot, et selline muinasjutuline elamu soetada. Lisaks on Šveitsis nende käsutuses kuus abilist ja kokk, kes töötavad villas.

Meedia küsib: kust sai prints raha? Näiteks puudub prints Andrewl igasugune isiklik varandus ja tema eksabikaasal Sarahil õnnestus mõni aeg tagasi vabaneda fenomenaalsest võlast - nimelt oli ta viis miljonit naela ülihalvasti investeerinud ja kaotanud kogu raha.

Aasta alguses ilmus välja naine, kes väitis, et teda sunniti olema erinevatel pidudel prints Andrew seksiori. Lisaks sellele, et printsi kahtlustatakse alaealiste tüdrukutega seksimises ja pedofiilias süüdimõistetud multimiljonär Jeffrey Epsteiniga sõbrustamises, on temast saanud rahvuslik naerualune, kellest maailma meedia kirjutab iga päev.

Eile avaldas Daily Mail foto, mis tõestab, et prints osales aastal 2009 New Yorkis toimunud skandaalsel peol "Hookers and Pimps" ("Libud ja kupeldajad"). Üritust juhtis latekskostüümis Heidi Klum ja selle korraldas printsi hea sõber Jeffrey Epstein. Vaata kelmikat kaadrit peost SIIT.

Fotosid villast näed Daily Mailist.