Itaalias armastuse leidnud ja selle mõne aja pärast kaotanud seksikas siresäär Inga Kallberg (23), keda tuntakse Nõia-Intsu Ingana, on tagasi kodumaal ning kavatseb endale tõelise mehe leida!

 

Hindas vaated elule ümber

Suvel olen oma pere ja sõpradega koos. Plaan on nautida Eesti suve ja headel tuttavatel, keda pole pool aastat näinud, külas käia. Siiamaani on väga tore suvi olnud! Olen olnud püsimatu, tahtsin reisida ja maailma näha. Nüüd on aga prioriteedid muutunud ja väärtustan rohkem perekonda ja lähedasi, ning soovin endale vaikselt seda õiget otsima hakata. Muidugi on hea vahel ka reise ette võtta, aga kindlasti pole mul enam soovi elama jääda kuhugi välisriiki – olen õppinud kodumaad armastama. Itaalias käisin sõbrannal külas ja veetsin aega puhates ning seda maad avastades.

{poolik}

 

Ekskallimalt saadud hüüdnimi on häiriv

Indrekuga oleme suhelnud, aga tihedalt enam läbi ei käi. Eks see Nõia-Intsu Ingaks kutsumine natuke häirib, aga mis teha. Eesti inimesed on harjunud, et panevad igasuguseid nimi- ja liitsõnu nime ette, aga ma arvan, et mul pole kõige hullemini läinud. Seksi-Kristi ja Tissi-Pille oleks olnud hullem! Küll see Nõia-Intsu ka ajapikku kaob!

 

Blondiinidel on lõbus elu

Mõnes mõttes on blondidel lõbusam elu, aga teisest küljest… Kui igaüks järeldab ainult peavärvist, et oled mõistuseta blond ja tahad ainult pidu panna, siis hakkab see lõbus elu vaikselt kätte maksma. Olen mõnelgi korral saanud tunda õelaid kommentaare. Need tulenevad sellest, et eelmisel aastal vastasin ajakirjanikele kogenematult ja rumalalt, ma ei osanud meediaga suhelda – jätsin endast vale mulje. Olen palju õppinud, reisimine Itaalias andis mulle palju, avardas silmaringi. Ma sain palju kogemusi suhtlemaks inimestega ja julgust ning usku, et saan uutes ja võõrastes olukordades hakkama. Suhtun õelatesse kommentaaridesse ükskõikselt. Ma tean, kes ma olen ja ma tean, et mitte kellegi sõnad ei saa seda muuta. See käib tuntusega kaasas. Kindlasti leidub inimesi, kes naudivad teiste pihta pori loopimist, anonüümselt kritiseerida on ju nii mõnus. Kaitsta ei saa ma ennast kuidagi, sest nemad jäävad salastatuks ja nende vigu ega musta pesu ei saa keegi teada. Nii et kokkuvõttes – eks igal lollil on oma lõbu ja minu elu ei ole see kuidagi mõjutanud. Pigem olen karastunud. Näkku ei julge keegi midagi öelda, aga kuulujutud on paras mula!

 

Kohaneb hästi

Enda plussideks pean positiivset ellusuhtumist ja head kohanemisvõimet!