Alates lahkuminekust on Demi olnud nii rivist väljas, et koguni tema karjäär on hakanud allapoole veerema. Väidetavalt on naine juba kõike proovinud, et eluga edasi minna ja taas õnnelik olla, kuid ülesaamine käib ikka veel üle kivide ja kändude.

Demi Moore on püüdnud oma murtud südant leevendada nii noore poptähe Zac Efroni seltskonna kui ka naerugaasiga, mis teda jaanuaris kõigepealt mürgitusega haiglasse ning seejärel võõrutusravile saatis.

Nüüd on näitlejanna viimases hädas otsustanud koguni oma Mehhikos elava spirituaalse tervendaja endale lähemale Los Angeles'i kolida, vahendab The Daily Mail.

"Demi hakkas Mehhikos vaimse tervendaja juures käima, kes on lubanud naise murtud südame terveks ravida," rääkis siseallikas väljaandele. "Praeguseni on ta tervendajat pidevalt Mehhiko ja L.A. vahet lennutanud, mis on juba hiiglasliku summa maksma läinud. Nüüd plaanib Demi tervendaja endale lähemale kolida, et saaks temaga tihedamini kohtuda," lisas allikas.

Ülesaamist ei lihtsusta sugugi ka asjaolu, et eksmees Ashton Kutcheril praegu paremini läheb kui kunagi varem: mees on hetkel Hollywoodi kõige rohkem teeniv näitleja ning tal on värske suhe mitme väljaande poolt maailma seksikaimaks naiseks kuulutatud Mila Kunisega. Kuuldavasti on paaril plaanis ka pulmad teha, niipea kui Moore'i ja Kutcheri lahutus lõplikuks saab.

Demi Moore'i ja Ashton Kutcheri kuueaastane abielu lagunes aasta tagasi septembris, kui Moore'ist 13 aastat noorem Kutcher naist peohoos pettis.