Mariah Carey

Armastatud lauljanna ütles ajakirjale Redbook, et tema perel on traditsioon minna 23. detsembri õhtul saaniga sõitma. Olenevalt inimeste arvust renditakse üks või kaks saani ja sõidetakse kauni tähistaeva all ning sooja hoidmiseks rüübatakse kuuma kakaod. Loomulikult ei puudu saanisõidu juurest ka täiest kõrist lõõritamine.

Jessica Alba

Andeka näitlejanna sõnul saab kogu tema pere kokku ning koos kokatakse, süüakse ja lauldakse. Kolme lapse ema Jessica ütles 2015. aastal väljaandele InStyle, et eriti meeldib neile laulda jõululaulu "12 Days of Christmas".

Will Smith ja Jada Pinkett Smith

Perekond Smithi majapidamises valitseb 22. detsembrist 1. jaanuarini perenaise soov. Tehakse kõike seda, mida Will Smithi naine tahab, sest ülejäänud osa aastast teevad kõik niikuinii seda, mida ise heaks arvavad. Vähemasti nii ütles Will Smith ExtraTVle.

Blake Lively

Jõulupüha hommikul koguneb 31-aastane näitlejanna Blake Lively koos venna, poolvenna ja kahe poolõega voodisse. Kõik pikutavad mõnusalt ja ajavad ühiselt juttu. "Ma ei tea, kuidas mu pere seda teeb, aga kõik poevad ühte voodisse," ütles naine Kanada ajakirjale The Kit 2014. aastal. "Kuidagi õnnestub meil veeta seitse tundi lihtsalt juttu ajades. See on hästi tore," lisas Blake.

David Beckham

Tõelise inglasena kuulab David kuninganna Elizabeth II kõnet. "Veedame jõulud alati Londonis pere seltsis. Lapsed on sellega samuti harjunud," ütles David ESPNile. "Mu vanaema eestvedamisel vaatasime alati kuninganna kõnet ja kavatsen seda traditsiooni jätkata ka oma lastega," lisas mees.

Kuninganna Elizabeth II

Kuningliku valdkonna spetsialist ja ajakirja Majesty toimetaja Ingrid Seward ütles väljaandele Grazia, et juba eelmise sajandi algusest on kuningannal kombeks peale jõuluõhtusööki kaaluda ära kogu perekond, sest vaid nii saab ta kindel olla, et kõik said ikka kõhu korralikult täis.

Reese Witherspoon

Kes vajab päkapikku kaminasimsile, kui sul on olemas Oscar? Nimelt laseb Reese oma lastel 2006. aastal võidetud kuldse mehikese ära riietada. "Jõuluajal panevad nad talle pähe mütsi ja salli, et tal külm ei hakkaks," räägib Reese.