Meelis Pai rääkis Publikule, et ta jäi Edgar Savisaare juures toimunud jaanipeoga rahule. "Programm oli väga tore. See oli minu jaoks üks emotsionaalsemaid jaaniõhtuid."

Endine Nukuteatri juht käis Hundisilmal esimest korda. "Kui mulle Hundisilmal tuuri tehti, siis lõpetasime Edgar Savisaare koerte haual. See, kuidas seal kõik küünlad põlesid, võttis mul südame härdaks. Väga liigutav, kuidas Savisaar oma koeri meeles peab. Mulle meenus mu oma koer, kes aasta tagasi suri."

"Lahkusime Hundisilmalt kella üheteist paiku ja kõik sõnajalad olid udusse mähitud," sõnab Pai.

Publikule teadaolevatel andmetel astub Meelis Pai lähiajal Keskerakonda. Mees ise ütleb, et teda pole erakonda veel kutsutud, kuid ta pooldab Keskerakonna vaateid. "Mul pole nende ideoloogia vastu midagi. Oleme Tallinna ja Nukuteatriga aastaid koostööd teinud. Kui ma Nukuteatris lõpetasin, viisin koostööpartneritele meene ja käisin neid tänamas. Kohtusin ka Tallinna linnapeaga ja meenutasime, kuidas oleme pikalt-pikalt koostööd teinud."

Pai märgib, et Tallinn maksis koolide transpordi Nukuteatrisse kinni. Koostööd on tehtud ohtralt - ka vanalinna päevade raames.

Pai nendib, et praegu pole ta veel Keskerakonda astumas. "Mind on kutsutud erinevatele konverentsidele ja olen sea ka käinud."