«Olen kõige metsikumates unenägudes näinud, et kukun seksides läbi põranda alumise korruse korterisse,» räägib lauljatar ANE LOHO oma seksuaalulmadest.

#p2v#Ane Lohos (21) on nii malbust kui ka julgust. Malbem pool temast hülgas Ané ja Luci muusikaprojekti, alustas tagasihoidlikult oma soolokarjääri ning sai äsja maha debüütplaadiga «Ane». Ané julgem pool aga unistab modellikarjäärist. Tema möödunudsuvist «sulgedega» aktifotoseeriat Kroonikas mäletatakse tänini.
Milliseid mõtteid mõlgutab see kaunis neid seksist ja seksikusest?

Milliseid nippe kasutad, et oma seksikust paremini välja tuua?
Et seksikana mõjuda, ei ole ju vaja ilmtingimata taguotsa edasi-tagasi pilduda ega silikooni täis topitud rindu kaheks pätsiks kokku tõmmata, piisab kui suudad lihtsalt naiselik ja loomulik olla ja sellega mõjuda. Mina kasutan vahest pilku, et seksikana mõjuda.

Kui palju sa oma lavaimagos seksikusele rõhku paned?
Ütleme nii, et mõõdukalt. Arvan, et iga naine tahab tunda ennast seksikana. Mulle meeldib, kui naine on malbelt seksikas, ja seda ma just üritan laval rõhutada.

Kes on sinu arvates Eesti ja maailma seksikaim mees?
Eestis väärib oma tiitlit Erki Nool. Mulle meeldib ta sellepärast, et ta ei toonita igal sammul, kui seksikas ta on — nagu mõned tüübid. Ta lihtsalt on ja kõik. Ja Pierce Brosnan on minu suur lemmik juba aastaid.

Mida arvad ütlusest, et truudus on juhuste puudus? Kehtib see ütlus vaid meeste või ka naiste puhul?
Selles on oma tõetera sees, aga kõige tähtsam on siiski tugev iseloom ja tahtejõud ning oskus asju ette näha, sest ühe truudusemurdmisega võib kaotada kõik, mis tegelikult tähtis on. Mu mees võib ju mulle selle nõrkushetke andestada, aga meie suhted ei pruugi enam iial samaks jääda. #p3v#
Ma ei mõista neid mehi-naisi hukka, kes truudust murravad, sest see on nende valik. Aga kui partner kallis on, siis tuleks ikka ennem sügavalt mõelda, kui asjaks läheb, sest tagajärjed ei pruugi meeldivad olla. Mulle millegipärast tundub, et mehed murravad truudust külmema südamega, sest nende jaoks on armukese juures tähtis see, et jõuaks käbe voodisse ja pärast on suva, mis tüdrukust saab. Ja naine ei saagi aru, et mees korra «vasakul» ära käis. Naised põevad rohkem, on kohmakamad, ujedad. Ühesõnaga, näitavad välja, et mingi jama on. Siiski arvan seda, et mees (naine) ei lähe teise juurde, kui kodus kõik korras on.

Mida on Gunnaris sellist (Ane muusikaprodutsendist abikaasa Gunnar Loho (47)), mida teistes meestes pole?
Appi! Et sellele küsimusele vastata, peaksin teisi mehi kõigepealt tundma õppima. Aga mulle meeldib Gunnari juures tema suur pühendumine asjadesse, millega ta tegeleb, ja see, et ka kõige raskemal ja töörohkemal perioodil leiab ta aega poja ja minu jaoks.

Kui vanalt süütuse kaotasid?
Oh, see oli vist 65. aastal… Okei, okei, olin 16aastane, noor ja rumal. Mulle ei meeldinud esimene kogemus.

Oled varem tunnistanud, et Gunnar su süütust ei saanud. Kas võid öelda, et Gunnar on konkurentsitult parim mees, kes sinu galeriis olnud?
Brrr… Tal tekiks kompleksid, kui ma vastupidist väidaksin. Gunnar on tegelikult väga hea mees. Ja minu galerii ei ole suur. Kindlasti kohe on Gunnar seal kõige suurema tähtsusega mees, sest mis minevik, see minevik.

#p4#Kas kunagi oli aeg, kui su ridikülist võis alati paki kondoome leida?
Ma olen korralik tüdruk olnud. Ei mingeid juhusuhteid!
 
Kas nägid Gunnari võrgutamisega vaeva?
See suhe sai alguse sõprusest. See polnud mingi klassikaline võrgutamislugu, et ahaa, valin mehe välja, võrgutan ära ja abiellun temaga.

Milline on kõige tulemusrikkam võrgutusviis?
Siirus. Ei mängi kedagi teist ega veiderda.

Kui kaua sa Gunnariga enne voodisseminekut suhtlesid?
Aasta aega.

Mis olid Gunnari sõnad pärast esimest ööd?
«Miks me varem ei kohtunud?»

Kummad on voodis paremad, kas vanemad või nooremad mehed? Miks?
Mul pole seda staazhi nii palju, et sellele küsimusele vastata. Aga arvan, et siiski vanemad mehed, sest nad on selle koha pealt enesekindlamad kui noored mehed. Võin ka eksida, nii et loodan, et nooremad mehed ei solvu. Pealegi, vanus pole siin mingi määraja, vaid mehest teeb mehe ainult mees ise, kui ta mees on!

Kõige piinlikum lugu, mis sul on seoses seksiga juhtunud?
Valmistan pettumuse, midagi piinlikku pole veel juhtunud. Aga unenägudes olen küll näinud, et olen läbi põranda alumise korruse korterisse kukkunud ja seal on pidu minu kõige paremate tuttavatega ja meie oleme keset Monopoli mängulauda Aadama-Eva rüüs häbelikult seltskonnale otsa vaatamas.

Ekstreemseim koht, kus oled seksinud?
Heinamaa, päikeseloojang…

Must või valge mees?
Ma ei ole rassist, aga valged mehed meeldivad mulle rohkem. Oleksin vist pisut kohkunud, kui pärast ööd hommikul ärgates must ja karvane käsi mu keha silitaks. No ja siis see veel, et mu lapse-lapse-lapse-lapsel sünnib tume laps ja ta peab mehele aru andma, kuidas nii juhtus juhul, kui too ei tea, et vana-vana-vana-vanaema Anél oli must mees.

Kõige piinlikum koht, kus oled ärganud?
See oli bussis, kui ma ühe võõra noormehe õlal ärkasin ja ta viisakalt ütles mulle: «Vabandage, ma sooviksin siin peatuses maha minna!» #p5#

Kas oled Gunnarit kunagi petnud?
Ma pole sellele isegi mõelnud, kuigi võimalust oleks olnud küll. Mul lihtsalt ei saa olla korraga mitut meest — kasvatus on selline.

Milline seksuaalfantaasia tundub kõige apetiitsem: seks tundmatuga liftis; torulukksepp tuleb koju; jõuluvana ja snegurotška või doktor ja patsient?
Seks tundmatuga — liiga tavaline. Torulukksepp — liiga räpane. Jõuluvana ja snegurotška — päris lahe. Doktor ja patsient — kui see terveks teeb, siis miks mitte.

On teil Gunnariga teineteisele mõned hellitusnimed?
Gunnar kutsub mind Annuškaks. Mina kutsun teda ikka Gunnariks.

Kas oleksid nõus oma seksikast välimusest loobuma, kui sulle antaks lauluhäält juurde?
Noh, kui kilo juurde tuleks ja lauluhäält ka sellega juurde saaks, siis lisakilost ei heituks.