Möödunud pühapäeval võis lauluväljaku mäel kelkudega ukerdavate mudilaste seas näha ka Adelinat koos tundmatu mehega. Koos sõideti mäest alla ja lustiti lumes. Naeratus Adelina näol oli nii ehtne ja särav, nagu oleks ta uuesti kõrvuni armunud, kirjutab


"Ei-ei, see on hoopis minu sõber," räägib Adelina lõbusalt. "Kui nüüd aus olla siis jah, see mees on minusse armunud. Aga mina mitte. Meie vahel on ainult sõprus. See, kui ma nendega väljas käin ei tähenda ju, et ma kohe nendega mingi paar olen," jutustab Adelina ja lisab, et pärast suhte purunemist on tõesti tema ümber mehi palju tekkinud, kes teda kinno, restorani, teatrisse ja mujale kutsuvad.

Et lahkumineku valust vapramalt välja tulla, kasutabki Adelina võimalust ja püüab sõpradega väljas käies mõtted Gabrielist eemale saada. "Elu läheb ju edasi," räägib Adelina ilma ühegi kurbusenoodita hääles.

"Väga paljud mehed on mulle öelnud: "Nii hea, et sa Gabrielist lahku läksid!" Aga nemad vaatavad vaid mu välimust. Mina tahan, et nad mu südant tundma õpiksid. Ja ega see pole ju loogiline, et ma kohe jälle suhtesse astun, alles läksin Gabrielist lahku," jutustab Adelina. Ta rõhutab, et kuigi mehi tiirleb ta ümber palju, siis on hetkel paras aeg just endaga tegeleda.