Eile avaldas väljaanne InStyle pika intervjuu näitlejanna McCarthyga, kus ajakirjanik viis teema tema silmapaistvale enesekindlusele ja uuris millal ta oma tugevuse saavutas.

McCarthy meenutas filmi "Pruutneitsid" raames antud intervjuud ja seda, kuidas ajakirjanik (kes hiljem ühe teise vestluse tõttu vallandati) vihjas korduvalt tema "tohutule suurusele". Näitlejanna sõnas: " Ta muudkui küsis, et kas ma olen šokeeritud, et ma oma tohutu suurusega sellisel maastikul töötan ja kas ma nii suurena üldse saan tööd teha." Armastatud staar kirjeldas tunnet, mida küsimus temas tekitas, justkui voolaks tal veri kehast välja ja talle meenus mõte, et ilma oma "tohutu suuruseta" oleks mees juba "lahendatud".

McCarthy selgitas, kuidas kaamerad olid nii saatejuhi kui tema enda peal ja mees läks umbes neli korda küsimuse juurde tagasi, kuid McCarthy jäi rääkima oma rollist filmis, mispeale teda vaadati kui segast. Muidugi saate produtsent vabandas ja lubas, et seda kuskil ei näidata, kuid see ei muuda asjaolu, et selliseid olukordi on palju ja meestele selliseid küsimusi ei esitata.