Aastal 2001 tunnistas Palmiste, et on lõplikult lahus oma lapse isast, legendaarsest paadipõgenikust Alex Lepajõest. Suhtele sai saatuslikuks Lepajõe suhe maaklerist Renate Allaberdiga, mis ei kestnud paraku pikalt.

Kui Allabert oli Lepajõest lahus, rääkis ta Alexist nii: „Arvan, et Alexil oli õigus, kui ta ütles, et armastab kaht naist. Julgen öelda, et tema tütar on ainuke naine, kes Alexi üle tõesti valitseda suudab. Ent tema isatunnetes on suur vastuolu — naine, kes on talle sünnitanud, muutub tema jaoks ebahuvitavaks. Võib-olla just see tõi Alexi omal ajal Merle juurest minu juurde, et Merle oli emaks saades osa oma huvitavusest minetanud."

Üleannetu tutvumine

Pilkupüüdev näitlejanna rääkis samal aastal Maalehele, et tema elus on kõige tähtsamal kohal armastus. „Ja võimalus olla see, kes sa tegelikult oled. Teha kõike seda, mida tegelikult tahad. Kõige tähtsam on see, et on lihtsalt hea koos olla. Pean siinjuures silmas mehe ja naise suhet. Aga on veel palju muud: austus, teineteisega arvestamine, kohusetunne,“ rääkis Merle Aivar Hundi ja enda suhtest.

Palmiste ja Aivar trehvasid õige meeleolukal moel. „Kohtusime minu initsiatiivil, sest tahtsin Merlega tuttavaks saada. Seda tüüpi naised mulle meeldivad. Ükskord õhtusel ajal läksin sõpradega diskobaari. Tänaval tuli meile vastu Merle koos ühe meesterahvaga,“ on Hunt Postimehes meenutanud.

Mees leidis, et soovib kauni näitlejannaga tuttavaks saada ja läks sõprust sobitama. Sellest kohumisest kasvas välja kaheksa aastat kestnud suhe.

„Merle on supernaine!“

Paraku polnud kooselu esialgu sugugi pilvitu. Väidetavalt ei tahtnud Lepajõe midagi kuulda sellest, et Hunt tema ja Merle ühise lapsega kohtub. Samal ajal ei teinud Merle takistusi, kui Renate tütrega tutvus.

Ajapikku asjad laabusid. Aivar Hundil oli Merle kohta vaid kiidusõnu: „Merle on supernaine, üdini naine. Suurte tähtedega. Positiivne inimene, kes kunagi ei virise. Väga haruldane tänapäeval.“

Hunt pidas Palmiste juures oluliseks, et naine oskab naerda nii enda kui teiste üle. Kui elu linnas paari ära väsitas, käidi end metsas laadimas.

„Ostsin spetsiaalselt metsas käimiseks auto,“ pajatas Hunt uhkelt.

Huvi noorte tüdrukute vastu

Kui Palmiste ja Hunt olid mõnda aega koos olnud, hakkasid naise kolleegid Draamateatrist märkama, et muidu seltskondlik Merle lahkub teatripidudelt vara ja kui koosviibimistel on, siis saadab teda Hundi armukade pilk.

Merle naeris tol ajal selle jutu välja.

Suhte mõranemisel oli veel teisigi faktoreid. Paari tuttavad teavad väita, et hoolimata veetlevast elukaaslasest, oli Aivar Hundil vilav silm. „Talle meeldisid noored tütarlapsed,“ täpsustab perekonnatuttav.

Mees liikus aegajalt ringi teiste naistega ja Merlele see ei meeldinud. Kellele meeldiks? Kroonika andmetel tekkis Aivari kõrvale kindel näitsik mullu sügisest.

Sõbrustas Tiina Mõisa mehega

Merle Palmistet seostati läinud suvel aga Tiina Mõisa elukaaslase, restoraniärimehe Mart Kutsariga. Kuuldavasti oli see ka põhjus, miks Kutsar ja Mõis vahepeal lahku läksid.

Läinud augustis kirjutas Publik, et Eesti rikkaim naine Tiina Mõis on Kutsarist lahus. Toona ei soovinud Kutsar lahkuminekut kommenteerida, kuid allikad viitasid, et põhjuseks olid Kutsari ja Palmiste rohkem kui soojad suhted.

Kuuldavasti on täna Mart Kutsar Tiina Mõisaga taas koos.

Koletu tuuseldamine tänaval

Merle Palmiste ja Aivar Hundi suhtele pani lõpliku punkti 4. augusti öösel toimunud intsident, kus mees olla väidetavalt naist tänaval löönud.

Koletu tuuseldamise käigus olevat naine sellise hooga tänavale lennanud, et tema käekoti sisu paiskus munakivisillutisele laiali...

"Ma ei ole enam Aivar Hundiga koos. Sellepärast ma ei soovigi sellel teemal midagi rohkem rääkida," sõnas Palmiste sel nädalal ajakirjas Kroonika.