Kuninglikud vaatlejad soovitavad Cambridge`i hertsoginnal rahulikuks jääda, sest kõik kuninglikud on elanud üle ajakirjanduse kiusulaine. Lühidalt tähendab see seda, et kui positiivsed lood enam ei müü, hakatakse staari materdama. Lõpuks pole Catherine meedia jaoks mitte kahe väikese lapse ema ja tulevane kuninganna, vaid lüpsilehm, kellest kirjutatud lood peavad maksimaalselt müüma.

Mida kõmupress Catherine`ile ette heidab? Esmalt seda, et naine käib avalikel üritustel haruharva. Tõik, et tal kasvab kodus rinnalaps ja väike poeg, kellega printsess soovib võimalikult palju koos aega veeta, arvesse ei lähe.

Cambridge`i hertsoginnat on siiani peetud armastatud stiiliikooniks, kuid tänane Daily Mail küsib: Kuidas õnnestub Kate´il kõik disainerrõivad nii inetuks kanda? Printsessile heidetakse ette, et tema või ta stilist ei oska kleidi juurde õigeid kingi valida. Lisaks olla täielikult mööda tema kübarad. Üks pildiallkiri küsib: "Mis tal arus on? Tema sukad läigivad!", kuigi sukad läigivad vaid minimaalselt. Kui varem on Catherine`i kiidetud selle eest, et ta suhtleb rahvaga vabalt, vahetult ja loomulikult, siis nüüd heidetakse ette, et ta on hoopis krampis. Austraalia visiidil kandis hertsoginna pikkade käistega kleiti, mis saab hävitava hinnangu: "Kas hertsoginna selles kleidis ära ei sulanud?" Kui Catherine ilmus galale helesinises kleidis, kirjutati selle kohta, et kleit kandis teda, mitte tema ei kandnud kleiti.

Meediale ei pruugi Catherine mõnda aega meeldida, kuid populaarses dokumentaalfilmis "Our Queen At Ninety", rääkis ta erinevates lõikudes kuningannast sama palju kui printsid William ja Harry. Lisaks oli Catherine see, kes dokumentaalfilmis ka kõige viimasena kuningannast kõneles. See näitab tema populaarsust kuningapere seas. Näiteks prints Charlesi abikaasa Camilla rääkis pea kaks tundi kestnud dokfilmis kuningannast vaid kahel korral ja ka Charlesile ei antud kuigi palju sõna. Kommentaatorid on aga valdavalt Catherine`i poolt. Üks kommentaator kahtlustab, et kõmupress ei hinda enam naisi, kes riideid kannavad: "Võibolla on Daily Maili reporterid Kardashianite alasti fotodega liiga ära harjunud?"