Nagu juba mõnda aega Vene kõmumeediast kuulda on olnud, ei saa Friske mees Dmitri Šepelev ning naise isa omavahel kuidagi läbi ning peamiseks tüliõunaks on Friske ja Šepelevi pisipoeg Platon. Nimelt ei luba Šepelev vanavanematel lapsega kohtuda tihedamini kui korra kuus ning sedagi oma ihukaitsja tähelepanu all ning vaid väheseks ajaks, kirjutab Vokrug TV.

Pinged suutsid vahepeal suisa niivõrd üle keeda, et Friske isa ähvardas Šepelevi maha lüüa, mille peale viimane politseisse avalduse tegi. Friske isa on kõige krooniks veendunud, et Šepelev ootas kannatamatult naise surma, et saaks ometigi küüned naise varale taha lüüa: nimelt sai mees kadunud lauljatari raha enda kasutusse. Isa kinnitab, et veel siis, kui tütar oma elu eest võitles, kartis perekond, et Šepelev kasutab teda lihtsalt ära ning ehk püüab isegi teha nii, et naine kiiremini sureks ja unistab ajast, mil saab naise rahade peal lulli lüüa. Ka miljon dollarit maksev maja, mida Friske ja Šepelev Moskva külje alla ehitasid, olevat nüüd täielikult Sepelevi nimel, kuigi isa kinnitusel pidi mees pool rahast naisele ajapikku ära maksma. "Ütlesin talle, et ta kuskile alla ei kirjutaks," usub isa, et Šepelev veenis ta tütart kõike enda nimele kirjutama.

Friske isa kinnitab, et raha pole siiski see, mida nad taga ajavad: "Tahan vaid oma lapselast näha! Kui saan temaga kohtuda korra nädalas, olen valmis kõik tülid unustama!"