74-aastasel filmitähel on 49-aastase näitlejanna Catherina Zeta-Jonesiga kaks last: 18-aastane poeg Dylan ja 15-aastane tütar Carys.

Michael on varem alkoholi- ja narkosõltuvuse küüsis vaevelnud ning seetõttu isegi 1991. aastal kuu aega võõrutuskliinikus sõltuvusravil olnud. Ta arvab, et tema noored lapsed peaksid olema ettevaatlikud, et neid ei hakkaks kimbutama halvad harjumused.

Näiteks Michaeli vanem poeg 39-aastane Cameron on võidelnud heroiinisõltuvusega ning istus seitse ja pool aastat narkootikumide omamise eest trellide taga. Näitleja poolvend Eric Douglas suri aga 2004. aastal üledoosi, olles vaid 46-aastane.

Michael rääkis intervjuus The Mirrorile, et soovib, et tema lapsed viiksid end geneetikaga paremini kurssi ja oleksid igasuguste tegevuste ja ainete suhtes ettevaatlikud, et ei kujuneks sõltuvusi.

Michaeli vanem poeg Cameron on tänaseks elus uue lehekülje pööranud. Eelmise aasta detsembrikuus sündis tema ja tema tüdruksõbra Viviane Thibesi perre poeg.

Cameron, Michael, Catherine, Kirk Douglas

2010. aastal väljaandele Speaking to Today antud intervjuust selgub, et Michael Douglas on ennast aga Cameroni varasemates ebaõnnestumistes süüdistanud ja öelnud, et on halb isa olnud. Samas lisas mees, et inimese elukäik sõltub paljustki sellest, milliste inimestega ta on ümbritsetud ja kellega aega veedab. “Cameroni ümbritses palju nolke ja kahtlemata oli ta neile magus sihtmärk, kellega aega surnuks lüüa,” ütles Michael.

Sel kuul tähistasid Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones oma 18. pulma-aastapäeva. Kauni paari sõnul soovivad nende ühised lapsed käia ema ja isa jälgedes ning tulevikus tegeleda näitlemisega, vahendab Daily Mail.