Väga truu naine

"Elizabeth Taylori puhul paelub mind tema elujõud ja julgus elada. Tema elu oli meeletult kirju ja ometi tõusis ta paljude hoopide kiuste alati püsti," räägib Palmiste Publikule.

"Ta jäi leseks (Elizabeth Taylori filmiprodutsendist abikaasa Mike Todd hukkus 1958aastal lennuõnnetuses - toim), oli sageli haige ja alkoholiga kimpus. On omaette tase minna viinaravile, leida sealt endale uus abikaasa ja näha lõpuks välja säravam, kui kunagi vanem," räägib Palmiste, kes on Taylori elulooga hästi kursis.

Palmiste nendib, et tema meelest on humoorikas kaheksa korda abielus olnud naise ütlus, et ta on olnud oma abikaasadele alati väga truu.

Kõike oli palju

"Tayloril olid briljandid suuremad kui teistel, tal oli rohkem mehi ja uhkemaid filmirolle," räägib Palmiste.

Elizabeth Tayloriga meenub Palmistel ka vahva lugu: "Olin Kambodžas Phnom Phenis ja seal oli ühes kaupluses müügil Elizabeth Taylori lõhnaõli "Gardenia". Neil polnud testrit ja müügil olid vaid üks pudel. Otsustasin lõpuks, et ostan selle siiski ära ja lõhnaõli on tõesti suurepärane. Ma pole seda hiljem kuskil müügil näinud," rõõmustab näitleja.

Teema lõpetuseks ütleb Palmiste: "Mulle meeldivad üleüldiselt rohkem need, kellel kruvid veidi logisevad, kui need, kellel on kruvid liiga kõvasti kinni keeratud. Temalt tasub õppida seda, kuidas igas olukorras uuesti püsti tõusta."