Raud sõnas intervjuus Eesti Ekspressile, et see teema teda lihtsalt ei huvitanud ja seetõttu ta Tanel Padarilt Mardisoo kohta midagi ei küsinud.

"Ma tahaksin väga loota, et see ei huvita "Kolmeraudse" vaatajaid. See huvitab meelelahutusreportereid, kes olid tol õhtul tulnud meie saatesse vaatama, mis näoga Tanel mingeid oma eraelulisi probleeme kirjeldab. Tanel Padar ei ole teinud oma eraelust mingit avalikku teemat, võib-olla erinevalt mõnest teisest inimesest. Ma ei küsinud seda sellepärast, et mind lihtsalt ei huvitanud see. Ja ma arvan, et see ei huvitanud ka minu vaatajaid," põhjendas saatejuht Ekspressile.

Septembri keskpaigas lahvatas Eesti üks viimase aja suurimaid suhteskandaale, kui selgus, et Tanel Padari pikaaegne elukaaslane Kristel Mardisoo on tegelikult abielus mõrvatud ärimees Mait Metsamaa pojaga. Vähem kui nädal pärast loo avalikustamist teatas Mihkel Raud, et tema saates on külaliseks Tanel Padar, kes räägib ka "sellest". Intervjuu käigus ei esitanud Raud Tanelile Mardisoo kohta ühtegi küsimust.