Mikk Saar on Tanja Mihhailovaga olnud abielus kaks aastat. "Aga see abielu ei muutnud minu elus eriti midagi. Küll muutis väga palju poja tulek. Oma elu ringi seadmine on olnud prioriteet, ja harjumine sellega, et sul on keegi, kellega sa pead tegelema, kes sind vajab. Muidu olime me sellised isiksused, kes nautisid oma vaba aega suhteliselt palju, kuigi me olime paar."

Saar loodab, et ta on olnud hea isa. "Kõik oma vaba aja, mis mul on – ja ma üritan tema tõttu omale seda vaba aega ka juurde tekitada – veedan oma lapsega. Mul on see privileeg veeta oma lapsega terved päevad, erinevalt isadest, kes käivad üheksast viieni tööl. Mõned õhtud on mul ehk vähem aega, aga mul on päevad suhteliselt rahulikud."

Jõuluperiood on muusikute jaoks kiire aeg, poeg peab juba varakult harjuma sellega, et sellel ajal vanemaid näeb ta vähem.

"Ta näeb oma vanemaid sellel ajal ka, aga hästi palju näeb ka vanaema. Ma ise loodan, et me kompenseerime talle selle aja kevadel, kus ma saan ainult temaga koos olla."