Konkursil "Eesti Laul 2015" tuntust võitnud Elisa Kolk (18) on tekitanud oma Facebooki kontole ja koerainimeste kommuuni üles seatud kuulutusega loomaarmastajate tõelise raevupuhangu! 

Kolk otsib oma kaheaastasele lemmikule, koer Spartale, uut kodu ja peremeest. "Kahjuks teeb vahepeal elu oma keerdkäike ja mul ei ole enam muud vōimalust. Seetõttu pean kivi südamel loobuma oma rosinasilmadega nunnust, Spartast..." 

Selle kuulutuse peale läksid inimesed raevu. "Ei tea miks ta nii loobub?" uudistab üks. "Loodetavasti inimesed ikka teavad mida koera võtmine tähendab, mitte ei võta teda fänninännina," hurjutab teine. Elisale sadas kriitikat paremalt ja vasakult.  

Lauljanna ise ohkab: "Jah, eks ma olin sellega arvestanud, et satun turmtule alla, olen juba karastunud. Proovisin leida erinevaid lahendusi ja midagi ei toiminud, teadsin juba mõnda aega ju, et pean temast loobuma. Viimases hädas olin sunnitud kuulutama Facebooki vahendusel. Olen tänaseks leidnud paar kandidaati ja eriti on mulle sümpatiseerinud üks perekond." 

Elisa selgitab, et see oli tema otsus Sparta ära anda. Neiu laidab maha nii enda kui koera terviseprobleemid, ruumipuuduse, samuti kinnitab ta, et ei oota last. Õiget probleemi koerast loobumiseks ta aga ei avalda. "See on nii isiklik. Kui mul oleks lahendus oleksin selle teistmoodi teinud. Mul on ennegi loomi olnud, ka koeri. Kõik on just kui hästi aga…" jätab laulja otsad lahtiseks. Nii jääbki üle vaid oletada ja arvata, et äkki pole kallim Vahur Valgmaa eriline koerasõber või kes teab mis Elisal juhtus. Üks on kindel, Elisa on kurb, et peab sõbrast loobuma ja Kroonika samuti. Koer võetakse ju ikka eluks ajaks...

Jaga
Kommentaarid