Cornwelli hertsoginna Camilla pole kunagi rahva seas olnud populaarne. 17 aastat pärast printsess Diana surma süüdistatakse Camillat jätkuvalt prints Charlesi abielu lõhkumises ja nad on prints Charlesiga Britannias kuningapere seas kõige ebapopulaarsemad, vahendab Daily Mail.

Juba mõnda aega käib kuninganna emale kuulunud ruumide renoveerimine. See toimub Briti maksumaksja raha eest — tubades vahetatakse ära torustik ja tehakse kapitaalne remont. Paar ruumi kuninganna ema tubadest saab endale Camilla Parker-Bowles. Paraku tegi kuninganna ootamatu otsuse ja teatas, et nende ruumide sisustamise ja dekoreerimise peaks prints Charles omast taskust kinni maksma. See tähendab, et prints peab oma kukrut kergitama 1,7 miljoni naela võrra.

Kui seni on Camilla alkoholilembusest ning halbadest suhetest Kate`i ja Williamiga kirjutanud skandaalimaigulised portaalid, siis selle loo teeb eriti hulluks tõik, et info tuli paleest ja selle avaldas Daily Mail. Lisaks pole tegemist lihtsalt kuulujutuga, vaid seda, et Camilla ruumide eest maksumaksja raha ei kulutatata, kinnitab ametlikult üks palee esindajaid. Camilla jaoks alandava loo autor on printsess Dianaga omal ajal väga hästi läbi saanud kolumnist ja ajakirjanik Richard Kay. Üks kuninglikele lähedal seisev allikas küsib koguni: “Miks palee sellise info välja andis? Tavaliselt selliseid asju avalikkusele ei kommenteerita.”

Vastus on lihtne — kuninganna on andnud järjekordse signaali, et ta ei kiida Camillat oma perekonnas heaks ja olgugi, et naine on abielus tema pojaga, pole ta üks omade seast. Oh taevas, Camillal pole parimad päevad! Äkki on see karma?