Pärast seda, kui ilmnes, et Laura jäi lõplikul hääletusel kolmandaks, oli lauljatar teiste artistide seast kadunud kui vits vette.

Kui Laurat taheti green-roomis intervjueerida, kus kõik teised finalistid ilusti kohal olid, seisis Laura hoopis telemaja koridoris.

Seepeale puhkes stuudios hetkeline paanika. Telemehed hüüdsid: "Kus on Laura? Kus on Laura?" Ka Eesti Laulu eest vastutav Heidy Purga raputas hämmeldunult pead ja küsis stuudios olnud muusik Fred Kriegerilt: "Mis ometi toimub?"

Kaameratega sõideti kiiresti Laura taustalauljate juurde, viimased olid löödud ja ütlesid paar sõna.

Laura seisis samal ajal koos emaga ETV koridoris ja kui fotograaf talle lähenes, viis ema oma kaitsva tiiva all norus Laura garderoobi, kus lauljatar võttis glamuurse peegelkleidi seljast, mis jäi põrandale lebama.

Pärast seda pandi garderoobiuks kinni ja Laura sealt järgneva tunni jooksul ei väljunud.

Küll aga viis Laura ema tütrele garderoobi valges plastiktopsis joodavat ning jäi tütrele toeks. Teised lähedased valvasid ukse taga, kuniks ajakirjanikud ja fotograafid olid lahkunud.

Üks kindlamaid favoriite Laura jäi žürii- ja rahvahääletusel kolmandaks. See on Laural juba kolmas kord napilt võidust ilma jääda ... Pea püsti, Laura! Ükskord sa võidad niikuinii!