Holly Madison on oma pajatustega elust Hugh Hefnerii Playboy häärberis küll pisut hilja peale jäänud, aga pole hullu – küllap leiab igaüks siit midagi, mida kõrva taha panna.

Holly paljastab raamatus «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny»: Kuidas tal sai haaremis elamisest kõrini ja ta lootis, et lapsesaamine lööb seal platsi puhtaks: «Ma pidasin seda väljapääsupiletiks – rohkem kui ühel moel. Viimati, kui häärber oli haaremivaba, oli Hefner abielus ja kahe lapse isa.»
Kuidas tema unistused purunesid, kui selgus, et Hefner ei saa lapsi:
«See oli kindel tõend, et mul ei ole häärberis tulevikku, ma kas kõngen sinna või lähen välja ja seisan maailmaga silmitsi.»
Kuidas Hefner teda ära osta püüdis, kui ta lahkuda ähvardas:
«See seisis seal must-valgel kirjas. Testament ütles, et surma korral saab Holly Madison kolm miljonit dollarit (kui ta ikka veel häärberis elab). Raha oli rohkem kui ma oskasin ette kujutada... Aga ma ei tahtnud seda. Ma haletsesin teda, et ta nii madalale pidi laskuma. Ma olin solvunud. Kas ta tõesti arvas, et ta ostab mu ära? Ma panin mapi tagasi voodile sellisena nagu ma selle sealt leidsin ega hinganud sellest enam kellelegi.»
Kuidas Hefner talle Quaalude'i nimelist narkootikumi pakkus, kui nad kohtusid:
«Kas sa sooviksid Quaalude'i?» küsis Hefner, sirutades minu poole kortsus salvrätikusse mässitud hunnikut hobusetablette. Kui Holly keeldus, ütles Hefner: «Olgu, väga hea. Üldiselt ma siin narkootikume ei luba, aga tead küll, 70ndatel kutsuti neid tablette reieavajateks.»
Huvitav, huvitav – reieavajatest said niisuguse jutu peale nüüd hoobilt reiesulgejad. Hollywoodi kullakaevajate ridades valitseb aga suur segadus: kas Playboy häärberis leidus tõesti keegi, kes ütles ära kolme miljoni dollari suurusest pärandusest?