Meeste naabrid olid juba pikemat aega juurelnud selle üle, et mehe maja pole keset praegu toimuvat külmalainet üldse jääs ning ka lumi kaob tema katuselt väga kiirelt. Politseinikud tundsid aga tänaval tema maja ees tugevat kanepihõngu, mispeale asja uurima asusid, vahendab Daily Mail.

Kuna maja ees ega selle katusel polnud eriti lund, viitas see sellele, et majas sees on kõrge temperatuur. Politseinik James Butterfield säutsus pärast kasvanduse avastamist, et tema töösaapad tulid suureks kasuks ukse maha lõhkumisel ning tõdes, et kanepi tänavalt eemaldamine on alati tore.

Vicky Watson, kes elab meeste kõrvalmajas, rääkis Briti meediale, et kaks ida-euroopa meest, kes on umbes 30-aastased kolisid tema naabriteks poolteist aastat tagasi.

"Külmal ajal on mu maja täiesti jääkülm, sest soojustust ei ole, aga pärast nende tüüpide sissekolimist on mu vannituba olnud tulikuum, isegi sein oli katsudes soe!" sõnas Vicky ja tõdes, et see oli kahtlane, sest ta kuulis ventilaatorite müra, aga tavalisi inimelu hääli kuulda ei olnud. "Kaks meest, ilma lasteta, ma arvasin, et nad on homod," tunnistas Vicky.

Pilt on illustratiivne

Teine naaber sõnas, et viimasel paaril päeval läks kanepihais eriti tugevaks ja oli kohe aru saada, millega mehed tegelevad. Politsei sõnul ei olnud taimede leidmise hetkel majas ühtegi inimest ning kedagi pole ka praeguseks hetkeks arreteeritud.