Ain tunnistas, et pole harvad ka need juhused, kui ta on stsenaariumi tõttu pidanud ETV juhtkonna ees "vaibal käima". "Siis näiteks, kui vaatajad kurtsid, et liiga palju juuakse ja kui paar korda kostis sõna "kurat"," loetles ta. "Kuidagi saime selle ära räägitud, et peeglit pole mõtet süüdistada. Kui Eesti rahvas joob, siis me näitame seda ja sugugi mitte positiivses võtmes," lisas ta. Ühtlasi muigas ta, et pole aru andmiste tõttu midagi seriaali juures muutnud. "Allan joob endiselt...või oot, praegu on ta tegelikult joomise maha jätnud, kuna armus hirmsasti ära ja on praegu südamevalus ja -vaevas."

Õnne oli alguses mõeldud dokumentaal-draamana ning stsenaarium kirjutati käesoleva hetkega sünkroonis. Prosa loobus küll sellisest reeglist, kuid mitte põhimõttest tänapäevast šnitti võtta. "20 aastat tagasi tehtud osad omandavad alles nüüd dokumentaalse väärtuse," sõnas ta. Vastuseks Anu Välba küsimusele, et millal ilmub Õnne tänavale esimene must või gei tegelane, vastas Prosa puiklevalt: "Ilmselt siis, kui mõni hakkab kaasa rääkima ühiskonnas. Me pole seda teadlikult vältinud, aga neid saateid, mis on nendele sättumustele keskendunud, on niigi piisavalt. Meie vaataja ilmselt väga ei hooliks sellest."

Anu näitas nii Ain Prosale kui Taavi Teplenkovile meenutuseks ka "Tujurikkuja" sketši sellest, kuidas Märt Avandi ja Ott Sepp selle üle nalja viskavad, kuidas Õnne tänaval mitte midagi ei juhtu. Mõlemal tekkis näole mõnus muie. "Eks neid kohti ole ikka, kus midagi ei juhtu, aga kui juhtub, siis televaataja jälle tahab, et ei juhtuks," muigas Prosa ning tunnistas, et teda üllatas siiralt see, et seriaali fännide hulgas on ohtralt nooremaid inimesi, kes on huvitatud näiteks tegema ja levitama sotsiaalmeedias Õnne-teemalist testi (vaata SIIT)

Vaata tervet Märdi ja Oti "Tujurikkuja" sketši: