Loomulikult on Hollywoodis ka inimesi, kes kuidagi ei usu kõrgema vaimse võimu olemasolusse, märgib National Enquirer.

Ray Comforti uues raamatus räägivad staarid oma usust ja hingelistest huvidest.

Nick Nolte:

Mul on jumala ja usuga raskusi. Peab endalt küsima, et kui jumal lõi inimese enda näo järgi, siis mis nägu see jumal on.

Whitney Houston:

Mind kasvatati baptistiks. Ma olengi baptist. Ma lihtsalt sõltun jumalast täielikult, ma lihtsalt usun.

Dan Aykroyd

Ma pole just eriti usin katoliiklane, aga ma vean ennast kirikusse ikka mõne korra aastas.

Britney Spears

Mu pere, mu jumal ja mu mees: see ongi mu elu. Ma ei taha, et mind hirmutatakse, ma ei suuda kõndida naelte otsas. Seega ma lihtsalt palvetan. Ma palvetan igal õhtul.

Martin Sheen

Ma pole usku kunagi kaotanud, aga nagu kõik moodsad katoliiklased, tundsin ma mõnda aega, et ma olen kirikust välja kasvanud. Nüüd see muidugi närib mu hinge, et ma ei jaganud oma usku oma lastega, nagu minu vanemad minuga jagasid. See oli väärikuse allikas, kui mul seda vaja läks. Mu usk on mind tohutult turgutanud ja inspireerinud.

Denzel Washington

Selles pole mingit kahtlust — ma olen tundnud jumala kätt oma enda elus. Jah, ma usun jumalat ja piiblit.

Jim Carrey

Me oleme teda alati püüdnud kuidagi inimlikustada. Tõenäoliselt on ta tegelikult valguskoridor ukseaugus või midagi sellist. Minu usk on alati suur olnud. Minu elus on kõik juhtunud hea põhjusega. Üldiselt, kui ma olen joonel, tead, see on nagu õnnistus õnnistuse otsa, nagu vihm. See on uskumatu.

Pamela Anderson

Ma usun jumalat. Ma olen päris kindel, et tänu temale olen ma jõudnud sinnamaani, kus ma olen. Ja ma käin kirikus. Mu lapsed käivad pühapäevakoolis. See on päris kindlasti osa minu elust.

Katie Couric

Mind kasvatati presbüterlasena. Ma arvan, et minu usku on proovile pandud. Oli aeg, kui ma olin väga kuri. Kuid ma olen vaimulikku ellu tagasi tulemas, käin kirikus, see annab mulle hetke sügavalt asjade üle järele mõelda. Ma imetlen inimesi, kellel on sügav usk.

Ben Affleck

Mul on mu enda vaimsus, see on läänelik kristlik vaimsus, mulle mõjub see väga hästi.

Jack Nicholson

Ma ei usu jumalat praegu. Mul võib siiani tekkida kadedus inimeste suhtes, kellel on usk. Ma näen, kuidas see võib olla sügavalt rahustav kogemus.

Halle Berry

Ma tean, et jumal on olemas — selline, kes on alati minu sees ja kaitseb mind. Ma mediteerin ja palvetan pidevalt. Usk ja austus, mis mul jumala võimu vastu, on see, mida ma olen kasutanud, et jalul püsida. See on aidanud mul eemale liikuda nende tormide juurest, mis mu elus olid.

Mel Gibson

Ma olen alati uskunud, et jumal on olemas. Aga oma keskeas libisesin ma sellest eemale, teised asjad olid tähtsamad. Viimaks taipasin, et mul on vaja midagi enamat, kui ma tahan ellu jääda.

Madonna

Ainus, mis loeb on hingeseisund. See on väga raske, sest meelelahutusäri on ju üles ehitatud muljele ja füüsilisele küljele. Kogu mu edu on jumala kuulutus.

Andy Griffith

Ma usun kindlalt, et igas olukorras, ükskõik kui raske see on, ulatab jumal sulle käe. Ta annab jõudu ja meelerahu, mis viib meid kõrgemale kohale, kui me enne olime.

Chuck Norris

Ma tunnen kindlalt, et jumal on minu poolel. Selles mõttes on mul väga vedanud. Ma olen vaga vaimne, väga religioosne inimene. Ilma jumalata on elus on liiga palju asju, mis raskusi valmistavad.