Peaaegu 50-aastane Gina usub, et tema hea välimuse saladus peitub tervislikus toitumises ning regulaarses trennitegemises, vahendab Daily Mail.

Ta teeb jõutrenni koguni 4 korda nädalas ning hiljuti saavutas Gina 12. koha kuulsal missikonkursil Miss Maxim, kus ta võistles noorte tüdrukute vastu.

Nelja lapse ema ei karda oma figuuri sotsiaalmeedias näidata ning postitab väga tihti oma Instagrami paljastavaid pilte tema vapustavast kehast. Lisaks sellele on Ginal juba ka lapselaps Elli, kes käib oma vanaemaga tihti trennis kaasas.

Sellegi poolest pole kõige kuumema vanema elu sugugi nii "lilleline" - hiljuti on tal olnud probleeme rinnaimplantaatidega, mis olid paigaldatud naisele 10 aastat tagasi. Kunstrindade tõttu on tal pidevad oksendamishood, krooniline väsimus, paanikahood ning juustelangemine.

"Need mürke täis plastpakid mu rindades teevad mulle halba. Ma pole kunagi varem nii tihti haigeks jäänud, kui selle viimase aasta jooksul. Mul on tunne, justkui ma sureks iga päev," tõdes Gina.

"Ma kahetsen väga, et lasin rinnad suurendada. Ma oleks praegu saanud veeta 10 aastat tervena ja õnnelikuna. Selle asemel on mul enesetunne pidevalt halb," lisas ta.

Arstide ei soovitanud Ginal implantaadid välja võtta, kuna see oleks tema tervisele veelgi kahjulikum. Sellegi poolest otsustas naine seda teha.